Avatar uživatele
LubosHa

Jak hrát poker?

Ahoj,
rád bych se naučil hrát poker, ale ne jenom pravidla (ta vesměs ovládám), ale hledám stránku, kde mi poradí, co potřebuju zvládat, atd.
Díky:)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bolak, PlayStationa, Jarisak před 3900 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Jarisak

Ahoj,
mně se hrozně líbí, jak to mají popsaný tady http://zvitez.cz/o-pokeru/ – přehledný, stručný a na začátek je to absolutně dostačující.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

co třeba zde: http://www.po­ker.cz/strate­gie/zacatecni­ci/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
bolak

Budeš to mít těžký :) hlavně pokud hodláš hrát o peníze, tak musíš začínat na tom nejnižším limitu co jen půjde a striktně dodržovat moneymanagement. Taky celej poker musíš brát né jako hru ale jako věc statistiky, tedy nenervovat se pokud náhodou prohraješ esa all-in (předpokládám že se bavíme o variantě texas holdem). Jinak já ti žádnej odkaz neporadim, ale pokud budeš mít nějaký otázky jak hrát na který pozici kterou kombinaci, tak sem připraven ti poskytnout rady, kdysi jsem se tím tak trochu i živil, tak si snad ještě něco málo pamatuju.

PS: Stačí napsat znovu tady do poradny, výrazy „poker“, „texas“, a „holdem“ odebírám do streamu, tak by mi to nemělo uniknout ;) gl

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Hally007

Myslím, že na Pokertipu najdeš nejrozsáhlejší poker školu a spoustu rad a tipů jak začít. Hodně dobrá je sekce Rady poker profesionálů a spousta dalšího … http://www.po­kertip.cz/poke­rova-skola/

před 3175 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby