Avatar uživatele
bolak

Jak je možný, že dva naprosto stejně kvalitní týmy, doma vyhrajou 3:0 a venku tím samým výsledkem prohranou?

když hrajou proti sobě.. Nechtějte po mě abych uvěřil že banda lidí, která na ně řve „heja heja dotoho“ má takovou moc. To maj hráči od trenéra nakázáno že když hrajou venku, aby to flákali a šetřili síly před domácí publikum, kde za to maj prachy?

Přikládám celkový statistiky z letošní Grambrinus ligy kde jsou sečteny všechny týmy do kupy, aby to bylo objektivní:

Domácí vyhráli 79 zápasů a hosté jen 36 zápasů.
Domácí vstřelili 251 gólů a hosté jen 170 gólů.
Domácí získali 289 bodů, hosté získali 160 bodů.

Jo, a netvrďte mi že je to strategií, že venku se hraje s jinou taktikou než doma, protože ty samý čísla platěj i v Lize Mistrů, že domácí vyhrávaj o mnoho víc zápasů než hosté, a tam se hraje na to že venkovní góly jsou mnohem důležitější než góly na domácím hřišti, tím pádem by to mělo bejt úplně obráceně, pokud by šlo o taktickou stránku hry.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 4033 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Funna

ty sis ještě nevšiml, jak velkou roli v zápasech hraje psychika??…postavil by sis u vás ve městě, dědině, (nevím kde bydlíš) na trávníku na nějakém veřejném místě stan?…myslím, že ne…ale garantuju ti, že pokud to bude někde jinde, tak takové rozpaky mít nebudeš…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

ano, banda lidí, co jen řve a nic neumí, má takovou moc. Je to vlastně davová psychóza: dav vyvolá pocit bezpečí a jednotlivec potlačí svou vlastní individualitu, je více zvířecí ,)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Funna: dobře, s tím stanem to chápu, ale co to má společnýho s mojí otázkou? :) vživotě sem neviděl, že by si třeba péťa čechů na trávníku stavěl stan, když hraje na Manchesteru, ten má jiný věci na práci, navíc by to vadilo při hře..

před 4033 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Sport