Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak je to s Vistou Business s licencí pro Windows XP Professional

Zdravím. Zítra mi dorazí z Alzy tento notebook s OS Windows Vista Business s možností bezplatného downgrade na Windows XP Professional. Potřeboval bych zjistit, jak je to s výběrem operačního systému, který budu chtít na notebooku provozovat; jestli když napřed nainstaluju XP Pro a potom přejdu na Vistu, už se nebudu moct k XP-čkám vrátit, nebo jestli ano; a jak je to s ovladači pro operační systém Windows XP (zda už budou zahrnuty v instalaci, - u Visty tomu tak je, když se nainstaluje z přiloženého Recovery Kit CD). Děkuji za vaše rady.

Předmět Autor Datum
Podľa mňa ich na tom notebooku môžeš rôzne odinštalovávať/preinštalovávať. To máš to to isté, ako ke…
gorgeous007 17.07.2008 20:55
gorgeous007
Z Visty Busines downgradovat jde. Musíš si sám sehnat instalační cdčko Windows XP Prof a licenční kl… poslední
MM_tank 17.07.2008 23:23
MM_tank

Podľa mňa ich na tom notebooku môžeš rôzne odinštalovávať/preinštalovávať. To máš to to isté, ako keď ti zblbne OS a musíš ho preinštalovať. Proste máš licenciu k Viste a s ňou aj WinXP a môžeš si s nimi na tom konkrétnom notebooku robiť čo chceš (upgrage, downgrade, upgrage, downgrade...). ;-) A ak aj nie, kto ti zistí, že si tam predtým menil XP a Vistu každý deň ako ponožky? Ani na nejakej policajnej expertíze by ti to nezistili. :-D

Z Visty Busines downgradovat jde. Musíš si sám sehnat instalační cdčko Windows XP Prof a licenční klíč. To je ověřený fakt tak nečekej žádný výjimky.

Ten klíč na XP pokud ti nepůjde aktivovat tak řekneš na aktivační lince že se pokoušíš o downgrade z VB na XP Prof. Měli by asi chtít číslo těch vist ale nikdy nechtěli. Dělal sem to už mockrát.

Jestli bude k ntb přiložené cdčko s ovladačema na XP nevím, je to různé někdy je cdčko na XP i Vistu někdy žádné. Šetří svině..Myslím je vítězství už jen to pokud je má výrobce na webu..... A možnost výběru instalace Visty a downgrade na XP při spuštění ntb sem neviděl nikdy takže sem přesvědčenej že si tam ty xp budeš muset naflákat sám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru