Avatar uživatele
Tw!st

Jak jednat s hloupými lidmi? viz článek.

http://cs.wiki­how.com/Jak-jednat-s-hloup%C3%BDmi-lidmi Snažím se to trochu nastudovat, ale dělá mi problém bod číslo jedna a částečně i bod číslo pět. Dám příklad… mého dne: vstanu v 6, jdu si zaběhat, potom pracuji na počítači, po obědě jdu s kamarádem, s kterým si rozumím a je na mé úrovni, na konferenci, večer se vrátím a mám ještě spoustu práce, minimálně tak do 1 ráno. Ale v 7 pro mě přijdou vrstevníci, jestli nejdu chlastat, ne že bych byl úplně abstinent, ale trochu mě začíná štvát, že každý den musím na otázky typu: „hej vole, dělej, zvedni prdel a poď chlastat, máme 3 tuzemáky, ty pí*o jedna“ něco jako „sorry kluci, já teď mám hodně práce, nemůžem jindy?“ a pak to je zase „šak co valíš, vole? dělej pí*o“… Nemáte nějakou praktickou radu, jak se trochu odprostit od této „společnosti“? Opravdu nemám náladu ani čas sedět někde v parku, popíjet tuzemáka, poslouchat nějaké detektory a ega, separy a rytmuse… a ráno být absolutně neschopný pracovat, natož dohánět práci ze včerejška. Já nevím, neumím ani tolik mluvit tou jejich řečí, abych jim to vysvětlil tak, aby to ten člověk se 70 IQ pochopil, že každý má jiné priority.

Zajímavá 0 před 2849 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nevím, s čím máš problém. Pokud nechci někam jít, tak tam zkrátka nejdu. Pokud mám příliš práce, nemám čas na zábavu. Pokud tomu někdo takto nerozumí, tak to je jeho problém a ne můj. A on se s tím musí srovnat.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
postcd

Když za tebou neustále chodí tak je asi neodmítáš správným způsobem. Asi jim přijde, že zrovna teď nemůžeš ale příště třeba ano. Měli by to asi pochopit tak, že vůbec nezájem o podobnou aktivitu, nebo navrhnout jinou tobě vyhovující aktivitu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek