Avatar uživatele
OSJJ

Jak kompletně postavit drátěný plot?

Dobrý den. Potřebuji postavit klasický drátěný plot a nikdy jsem ho ještě nestavil, tak bych potřeboval nějakou radu jak začít. Jaké základy mají být, jak hluboké… Prostě vše co k tomu, abych ho postavil, potřebuji. Předem děkuji za odpovědi.cz 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5063 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Základními prvky pro drátěný plot je plastové nebo pozinkované pletivo v rolích nebo v rámu, sloupky a šikmé podpěry. Sloupky je možno zabetonovat nebo lze použít betonové patky s otvorem na sloupek. Podhrabové desky se zahrabou a zabetonují cca 10 – 15 cm do země nebo je lze zasunout do výřezů v betonových patkách. Novinkou jsou plastové kříže, které ze zapustí pod pletivo a chrání ho tak před vlhkostí. Výhodou plastových křížů je především jejich nízká hmotnost a snadná manipulace s nimi.

Já bych si to nechala udělat od firmy,něco jsem Vám našla,ale podle toho to asi nepostavíte,jestli jste to ještě nikdy nedělal. Vím,že na to budete potřebovat specialní nářadí,to také něco stojí,nějaký natahováky(uta­hováky,nebo jak se tomu nadává..) atd…tak to promyslete,co je pro Vás lepší.

Zdroj: http://www.jhstav­by.cz/stavby/plo­ty-brany/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Pokud má být dobře vypnutý a ukotvený, také bych to svěřila firmě. Mají na to napínáky a když se trochu pohlídají, myslím, že se to vyplatí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Molos

NA INTERNETU NĚCO NAJDEŠ

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
pavla233

Pokud potřebujete nový plot, zajímavý výběr najdete na webu http://www.ces­keploty.cz/

před 4180 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek