Avatar uživatele
nikolqa.o

Jak kontaktovat podporu Microsoftu?

Dobrý den,

nevíte prosím někdo, jak jinak než telefonicky kontaktovat podporu Microsoftu? Už jsem strávila 2 hodiny nad projížděním jejich stránek a nic. Pořád mě to cpe na rady a tipy k Windows 10, ale to co hledám tam není.

Můj problém je takový, že mi u Win 10 neodpovídá tento počítač. Když do něj chci najet, otevře se mi složka a objeví se „Probíhá načítání dat“, pak začne složka neodpovídat. Je to tam třeba hodinu a nic se s tím nestane. Když kliknu na křížek, stmavne mi monitor (jako by se vypnul), pak zase naskočí a vypnou se mi všechny otevřené složky. Naposledy jsem to řešila přes spuštění bodu obnovy. Už mě to ale opravdu nebaví. Chvíli to jde v pohodě a pak to dělá znovu to samé.

Děkuji.

Dovolat by jsem se dovolala, kdybych měla výdrž u proklikávání se záznamníkem. Tohle jsou jediné kontakty, které jsem našla: http://www.mi­crosoft.com/cs-cz/contact.aspx Jednou už jsem na podporu Microsoftu psala e-mail, kvůli tomu, že mi nefungovali ovladače k mobilu. Ale kde ten e-mail teď najdu už netuším. :(

Zajímavá 0 před 3148 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Tak tam se nedovoláš. Doporučuji W10 odintsalovat a tím přejít na W, která jsi měla původně! Mému vnuku to blblo tím způsobem, že mu po zapnutí NTB najel W-\s, ale záhy obrazovka zčernala.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gecco

Můžeš zkusit mail a nebo chat – https://suppor­t.microsoft.com/cs-cz/contactus# (po přihlášení se), https://sales­.liveperson.net/hc/2166­1174/?cmd=file&fi­le=visitorWan­tsToChat&site=21661174&­byhref=1&SESSI­ONVAR!skill=E­MEA.CZ.CS.CON­.PRESLS.General
Akorát nečekej rychlou pomoc – aspoň takovou zkušenost s MS nemám…
😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

A co je to za počítač? netbook?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
nikolqa.o

Notebook Acer Aspire E15 Start – ES1–512–25ZZ

Jinak jsem použila ten druhý odkaz co jsem dal gecco, psala jsem si s nějakou operátorkou, která mi připadala, že ví o počítači ještě míň než já. Poradila mi odinstalovat Avast, že prý dělá problémy a u většiny lidí co mají Windows 10 prý odinstalování vyřešilo 99% problémů. Bohužel ten můj problém to nevyřešilo. Pak mi ještě řekla, že mám přeinstalovat ovladače grafické karty a to taky nepomohlo. Tak já už opravdu nevím, co s tím je.

před 3148 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek