Avatar uživatele
Fred

Jak kupujete boty?

Podle ceho vybirate obuv? Na co davate pozor?
Kde nakupujete?
Jak byvate nakonec se svym vyberem spokojeni a jak dlouho vam vydrzi?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Jahoda, anonym, kapka před 4981 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Jestli se mi boty líbí, jak mi sedí, jak se v nich dá chodit (většinou podle toho, jak jsou pohodlné), k jakému oblečení se mi hodí, apod. Dávám pozor na to, aby nebyly lepené, takové většinou moc dlouho nevydrží. Nakupuji ve značkových obchodech a někdy i na tržnici. Boty mi vydrží jednu sezónu, pokud je nosím často. Spokojena už jsem, ale chce to zkušenost 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
1popelka1

Už moje přezdívka napovídá… mám malou nohu. V obchodech se objevuje dámská obuv od 36, občas nějaká 35. Ale jelikož mám velikost 34, tak je mi to víte k čemu.
Takže jsem nucena nosit obuv větší a ničím si tak klenbu. Je sice možnost nechat si obuv ušít, ale na to nemám peníze. Nebo si nechat poslat prostřednictvím e-shopu, ale tam jsou stejně jen taneční, otevřené boty na podpatku. Žádné na běžné nošení (baleríny, podzimní obuv, o kozačkách nemluvě).
Takže vybírám boty podle toho, z které mi noha úplně nepadá a do které jde dát vata. Spokojena nejsem nikdy, protože malé boty jsou vyráběny s designem pro staré ženy. Takže v podstatě nenosím ani sukně, protože žádná obuv se k nim nehodí.
Vydrží mi průměrně 7 let, i přestože je nosím téměř denně, protože sehnat něco je opravdu problém.…. Nenakupuji na tržnicích.
Ještě bych se rozepsala, ale šlo by už o pouhé stěžování si…..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

výber – podľa použitia, tvaru, materiálu a ceny
pri kúpe robievam to čo obchodníci neradi vidia:
pozerám kvalitu práce zvonku, strčím ruku dnu a kontrolujem či sú dobre lepené bez bublin. Farebnosť (čierna musí byť čierna a pod). pri obutí ako držia na nohe, urobím drep nesmie ma tlačiť. Slovom trvá to dlho…
radšej idem do kamenného obchodu. prirodzene dá sa aj na trhu dobre kúpiť ale mám trocha atypické nohy.
Kvalitná obuv mi vydrží roky. „čínska“ naozaj len na 1–2 sezóny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jahoda

Důlewžitou roli hraje to, jak jsou boty pohodlné – zda někde netlačí, dobře se v nich chodí apod. Dále vybírám podle vzhledu. Boty nakupuji pouze značkové.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
morče

Mám malou nohu 36/35 a ktomu ještě ozkou.Tak jak vidim náké levné boty a pěkné a jsou mi tak si je koupím.Nakupuji v obchodech někdy i na tržnicích.Prostě abi mě boty seděli nikdy si nekupuji boty přes internet.Takže vybírám boty podle toho z které mi nepadá bota.Někdy mám problém je sehnat.Kozačky mám koupené v dětkém odělení a jsou pěkné no nemužu si moc vybírat

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rybíz

Obuv kupuji podle toho k čemu ji budu používat. Tenisky na léto u ťangů, vydrží pouze léto, někdy déle. Dobrou obuv zásadně nekupuji u Batě ( podle záručních podmínek není určena ke každodennímu nošení, není určena do deště, a jiné podobné nesmysly – tak mi to bylo řečeno a ukázáno v zár. listě při reklamaci, kterou mi neuznali ). Velmi kvalitní boty vyrábí firma Deichmann, nejsou předražené, jsou spolehlivé a bezproblémové. Doporučuji.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kajolka

Já mám moc ráda boty od Vasky. Ty mi sedí. Jsou kvalitní, kožený, ručně šitý. Vyhovují mi, jsou pohodlné a vydrží. Jinak já si je chodím zkusit do jejich prodejny a když třeba nemají barvu, co chci, tak objednám. Jinak nakupuju tam.

Avatar uživatele
KaraskovaAl

Ani nemluv. Já jsem neměla pohodlnější boty, než ty od Vasky. Jsou opravdu neskutečně pohodlný a hlavně jsou kvalitní.

Avatar uživatele
Derrynka

Jo, to bylo to, co mě zaujalo. Že ty kožený boty od Vasky jsou ručně šitý. Navíc budou vánoce a ty jejich doplňky, to jsou prostě super tipy na dárečky.

Avatar uživatele
Pajka.111

Ahoj všem, měla bych dotaz… Potřebuju si koupit boty a brouzdám po netu… Narazila jsem na shop https://www.dif­ferent.cz/. Jaké s ním máte zkušenosti?

před 1448 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek