Avatar uživatele
RQLM

Jak léčíte puchýře na rukou?

Venku je ideální počasí na jarní zahradnické práce. Tu zasít, zasázet, zkypřit, opravit apod. Jak ale moje ruce celou zimu nic nedělaly, tak mám spoustu čerstvých puchýřů, některé již prasklé. Ty prasklý nepříjemně pálí… no znáte to ;)

Je ale nějaký způsob, jak to efektivně a rychle vyléčit?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11, hanny 2 před 4764 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Tak já si dnes uděla pěkný půchýř, ale začal pálit až když jsem skoro skončila s prací venku ,ale to už byl stržený-mám krém s mastichou to je můj zázrak potřu a je po problému do zítra to bude OK.Léčím s ním všechny poranění

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Anizbor

Ach,to je nepříjemné,ale neváhej a natírej výdatně ruce,měsíčkovou masti,v lékarně je bez předpisu a opravdu pomáhá!Měsíčková mast je skutečně dar Boží,jak se říká.Věrší balení od německé firmy -dopuručuji,ale i naše jsou OK!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
MacaM

Používám OK gel, desinfikuje, urychluje hojení, revitalizuje pokožku, obsahuje 17 bylinek, je čistě přírodní, žádná chemie a výhradně český výrobek, který má nesčetně mnoho využití.
Na puchýř natřu, zalepím, minimálně 2× za den, pálení brzy přejde a již druhý den je kůže o mnoho více zhojená. Též při spálení žehličkou, o pekáč, o plotýnku (dcerka si bohužel sáhla), na různé řezné ranky, modřiny, jizvy, bércové vředy, bradavice, zastavuje krvácení, pomáhá při štípancích, mokvajících ránách, při zánětu uší a nosních dutin…

Zdroj: www.okg-fit.cz/zdravis­laskou

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rolotr

Puchýř vypustit a místo vydesinfikovat plně postačí. Aby se nestrhl, pokud manuálně pracujete, což by bylo bolestivé než by se kůže opět zpevnila, užívat ochranné rukavice. Cokoliv, co promašťuje kůži lze jen doporučit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Pety2015

Myslím, že nejlepší je použt rukavice https://www.y­naradi.cz/vybi­rame-zahradnicke-rukavice

Nový příspěvek