Avatar uživatele
JájsemRaibek

Jak mají zajištěné, aby se nestala nehoda?

https://youtu­.be/pKgf6_Mn7V4?t=4m55s
Co by se stalo, pokud by šestý z leva v druhé řadě najednou zakopl nebo dostal nějakou slabost a upadl by?
Jak to mají zajištěné?
No, osobně bych do toho nešel, ikdyž podívaná je to pěkná.

Zajímavá 0 před 2805 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Myslím, že by jich pár kolem popadalo, ale ostatni by je začali obcházet a šlo by se dál. Mají to jistě nacvičené tak nejmíň stokrát dokola. :) Vypadá to však působivě to zase jo. Zajímalo by mě jestli by tohle dokázala i AČR. :))

Jinak si myslím, že by se nic vážného nikomu nestalo, protože v těchto situacích mají nějaké měkké imitace bajonetů na zbrani a lidi to nepoznají bez toho, aniž by to mohli ohmatat osobně. Pamatuji, že bratranec měl doma hračku, která byla skoro k nerozeznání od nože a když s tím někoho bodnul, tak ta plastová čepel lehce zajela zpět do rukojeti.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
xxx3

já tuhleto „spartakiádu“ moc nemám rád, vojáci jsou drilovaní v absurdním měřítku k něčemu, co jim ve skutečnosti jen bere čas na podstatné věci, což je v armádě výcvik, taktika atd. Navíc mi přijde opravdu typické, že určité země se vyžívají v tom, jak eliminovat jakoukoli individualitu. Už nestačí, že vojáci pochodují stejně, musí být stejně vysocí, stejně se tvářit, pušky na centimetr stejně vysoko. A když někdo spadne? Těžko říct, třeba ho propustí z armády…nebo zavřou do pracovního tábora, pokud se jedná o Severní Koreu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Myslím, že si mezi tu drilovanou elitu nepouštějí nikoho, kdo by mohl selhat. Ale vyloučit se to jistě nedá, Třeba jsou sousedící vojáci instruováni, aby pomohli a zabránili pádu, těžko říci. Hlavně nenápadně! 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Ostatní by jej překročili a šli dál. Pak by jej zdravotníci sebrali. Stává se to, i když jsou účastnící slavnostních přehlídek důkladně vybraní a vycvičení.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek