Avatar uživatele
gytarka

Jak moc bolí tetovaní nad zadek? A kolik přibližně tetování stálo?

Ahoj, chtěla by jsem se zeptat jestli boli tetovaní nad zadek a kolik penízku jste za tetovaní přibližne dali. Byla bych moc rada kdyby jste mi poradili i nejaka lepší místa kam si tetovani nechat udelat. Budu moc ráda za každou otpoved. :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Adéla Joon před 4262 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pusinka50

Mám tetování vzadu na krku, jak jsou obratle a necítila jsem při tom žádnou bolest. Myslím, že zadek nebude výjimkou, ale i kdyby, tak určitě se to dá vydržet. Když je hezké jemné a malé tetování, může být i na prsu, schované pod podprsenkou. Viditelná místa bych zatím nevolila, nevypadá to moc dobře, když je holka potetovaná, člověk neví, co si o ní má myslet, nejsme v Holywoodu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
baghira

Na svalnaté části to bolí méně, než na kostnaté (takže zadek patrně bolí míň než třeba kotník). Cena záleží na velikosti a složitosti, obvykle začíná tak od 500 za malý jednoduchý motiv.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
verunka483

„otpoved“..
podle pravopisu si myslím, že jsi na tetování ještě moc mladá ;) a navíc, na zadku to stejně skoro nikdo neuvidí. Uvědom si, že když už si jednou necháš udělat tetování, je pak velmi velmi těžké a bolestivé se ho zbavit. Až budeš jednou stará bába, budeš chodit potetovaná? Popřemýšlej o tom.. ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek