Avatar uživatele
Mijani

Jak mohu pouštět video a foto z mobilu Huawei na tv Panasonic Smart TV?

Upozornění

Pozdrav je slušnost, ale do otázky nepatří. Pozdravit i poděkovat ostatním uživatelům můžete v poli pro doplnění otázky.

Dobrý den.Jak mohu pouštět video a foto z mobilu Huawei na tv Panasonic smart tv? Děkuji.

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2232 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

a pokud tě neoslovuje nutnost něco kopírovat na jíné médium a to pak vkládat do televize využij s výhodou technologie streamování po domácí síti, které ti umožňuje okamžitě začít přehrávat cokoliv a bezdrátově …

Samozřejmě nevýhodou takového řešení je fakt, že zdrojové zařízení, v tomto případě telefon musí být v dosahu tv jinak ta přijde o data a nebude schopna pokračovat přehrávání. Tv si totiž drží v paměti jenom pár sekund dopředu a průběžně si říká telefonu o další dílky souběžně s přehráváním, nemá tedy uložen film celý.

Potřebuješ k tomu akorát televizor kompatibilní s DLNA technologií a tu v nastavení aktivovat, pak budeš moci z jiného zařízení poslat na televizor jakýkoliv film či hudbu. Na telefonu pak potřebuješ aplikaci BubbleUPnP for DLNA/Chromecast

Tento způsob jakkoliv může znít složitě je po čase velmi pohodlný a návykový. Přehrávání začíná okamžitě a bez čekání, na přenášení po flashkách brzy zapomeneš a nosičem se stane vždy tvá domácí síť ať už po kabelu či bezdrátem.

Upravil/a: anonym

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Odpovědi.cz Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Nevím v jakém formátu ti mobil videa a foto ukládá a nevím jaké formáty zvládá TV. Pokut to máš uloženo na SD kartě, tak ji vyndej, vlož do čtečky karet (pokud TV nemá slot na ty karty) a vraž do USB na TV. Uvidíš sám. Pokud to nepůjde, použij některý ze spousty converterů a převeď do formátu, který TV umí.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek