Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Cenobita

Nějak úplně jinak---napište jak>

Je tu poměrně velká cenzura, čím více cenzury, tím více to bude uživatele lákat dělat psí kusy a tím zatěžovat adminy. Ideální je nulová cenzura, na pitomosti se pak přestane reagovat samo od sebe. Sběr bodů je samostatná pochybná metoda korupce.

Upravil/a: Cenobita

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Pořád stejně.

Je zajímavé , že reagují zejména ti co jsou zde chvilku. Jsem zde téměř od začátku a situace je stále stejná. Jenom věková skladba se mění směrem dolů a tím i kvalita otázek. Bohužel k horšímu. Uživatelé, kteří něco znají, nemají na co odpovídat.
Když položí hodnotnou otázku, hodně uživatelů neví vo co go !!

Bodový systém je chytře vymyšlený prostředek, který funguje a vždy fungoval jako motor.
Nikdo body nechce, ale honí se za nimi a za tím účelem i podvádí a snaží se ovlivnit ostatní. Byl zde uživatel, který si o body říkal tak, že posílal odkazy na ty jeho odpovědi, kde jsem ještě nebodoval. Myslím si, že zde stále figuruje pod jiným nickem. Pokrytecké, jako celá dnešní doba. Co ty oslavy při dosažení některé mety ? Že to funguje a vynáší, dokazuje dlouhá doba existence tohoto webu.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Nějak úplně jinak---napište jak>

Nikdo z nás není prorokem a další vývoj tohoto webu zřejmě neumí odhadnout ani majitel. Vše záleží na tom, jací noví uživatelé se budou přihlašovat, jestli si vůbec přečtou zdejší pravidla a kodex a jestli se podle toho budou chovat. Dlouholetí uživatelé to už znají, potíže jsou zejména mezi některými novými. Tento web má jak dobré vlastnosti, tak i méně dobré. Komu vyhovují, zůstanou, komu ne, odejdou.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek