Avatar uživatele
autacek

Jak myslíte, že to OLAF uzavřel, když to posílá naší justici a k EK pro vyvození důsledků? Kradl a podváděl Babiš?

Výsledek je jak vidno tajemstvím a veřejnost bude až ta poslední, která se s ním seznámí poté, co bude zjištění OLAFU důkladně analyzováno. Jen mě tak napadá, proč by to OLAF posílal na příslušná místa, když by nakonec nic nezjistil?

Myslíte, že to EK ČR doměří, tak jak to v takových případech bývá a zaplatíme to všichni, no a na české straně se to s příslušnou omáčkou zamete pod koberec?

Nebo taky doufáte, že je pan premiér čistý jak lilie?

https://zpravy­.aktualne.cz/do­maci/olaf-ukoncil-vysetrovani-capiho-hnizda-rozhodnuti-poslal-do/r~b5562232­e58511e7a4500cc47ab5f122/

Zajímavá 0 před 2326 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Nevím, jak to OLAF uzavřel, a myslím, že ze skutečnosti,
že OLAF není oprávněn svá zjištění zveřejnit, nelze usuzovat
na nic jiného, než že OLAF svá zjištění zveřejnit nesmí.

Nedoufám, že je premiér „čistý jak lilie“.
Je ostuda, že kandidoval a že byl jmenovám premiérem.
(Podle mne neměl být jmenován bez ohledu na závěry.)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mc Merkurion

… musíš se na to dívat v širších souvislostech: … Babiš vyhrál volby a strany, co by se chtěly dostat ke korytu úplně propadly, a prohlásily, že s trestaným premiérem do holportu nepůjdou >>> což znamená, že se nedostanou ke korytu >>> jak z toho ven? … no, jednoduše, jestliže bude nevinný, můžou s ním klidně do koalice, získaj většinu a svý předvolební sliby neporuší … >>> … tuto variantu jsem tady zmiňoval již po volbách …
… takže je ti snad jasný, jak to dopadne … a největší smůlu budou mít ti voliči, co uvěřili těm stranám, co tvrdily, že s Babišem ani ránu … kdo pak tady bude za blbce? … ti co volili Babiše hned, a nebo ti co ho nevolili a skočili na lákavou vějičku ostatním? …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Samozřejmě nevím, jaká zjištění předložil OLAF. Ale můj názor je, že se jednalo o věc morálně nečistou, ale nikoliv nezákonnou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
plebs

Mistr Babiš tu transakci provedl na hraně zákona a ten zákon připravil / mám dojem specialista Kalousek / a schválil starý parlament.
Možná mohl, mistr Babiš posečkat s funkcí do vyřešení obvinění, ovšem je pravda jeho strana vyhrála volby, poněvadž velká část národa je také frustovaná co zde za čvrt stolení předvedlo modré a růžové ptactvo za kouzla.
Takže vyhrála firma Ano, jsou tam také huliči, uljanovci, samurejci tak doufám, že většina národa bude spokojena. Můj dojem je mistr Babiš je hrabivej, ovšem ty staré struktury trochu provětrá i když nebude to zadarmo pro firmu ANO.
Anebo bude mít pravdu psycholog MUDr., Ciril Hoschl. – Polovina národa má podprůměrný intelekt a třetina je slabá duchem

před 2325 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek