Avatar uživatele
packa

Jak mám dát svoji rodinu dohromady?

Zdravím,
Není to tak dávno když se můj přítel a jeho mamka pohádali s mojí mamkou. Přítel na ní změnil úplně názor a furt na ní nadává (neříkám, že neprávem), ale chci aby spolu vycházeli. Pro mě to moc znamená. Nevíte jak vymyslet něco po čem se začnou bavit? Já chci mít klidnou rodinu a ne jak na bitevním poli. Budu ráda za každou radu.. Nechci to moc rozepisovat abych lidi tou slohovkou neodradila, ale kdyby někdo měl zájem můžu napsat všechno na email. Moc děkuji předem.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2203 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
klumprt

Odpoveď byla označena jako užitečná

Uvědomují si přítel a vaše mamka, jak moc pro vás znamená, aby spolu aspoň trochu vycházeli? Uvědmuje si jeden, že milujete toho druhého? Nemusejí si skákat kolem krku, ale může mezi nimi být aspoň tiché příměří a kvůli vám, jestli vás mají rádi, by k takovému kompromisu mohli být ochotní. Vy potom při vědomí, že se navzájem moc nemusejí, nebudete je vystavovat vzájemnému kontaktu více než je nutné.
Obávám se, že nějaké vřelé přátelství mezi nimi už asi nevznikne. Ale problém zeť vs. tchýně je odvěký a rodiny se s tím vyrovnávají a fungují běžně.

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez, packa Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Těžká, velmi těžká otázka. Vztah potencionálního zetě a tchyně bývá dosti často
„chladnější“. Píšeš, že to není tak dávno a čas je mnohdy ke vztahům milosrdný. Prozatím bych tomu nechala „volný průběh“. Snaž se s přítelem i mamkou prozatím mluvit co nejméně o tom druhém. Pokud budou na druhého „nadávat“, zkus jen podotknout, že Tě to velmi mrzí. Nikdo nemusí druhého povinně mít rád, ale udržovat vztahy v takové vzájemné „toleranci“ z lásky k Tobě jistě lze. Pokud bys na ně naléhala, měli by pocit „manipulace“. Držím Ti palce! 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Souhlas s klumprtem- je to marný boj ;(

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek