Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antivirus a pomalý internet

Ahoj, koupila jsem si nový notebook Sony Vaio s windows 8. Včera mi skončila zkusebni verze antiviru Mcafee a jelikož chci lepší antivir nez vinstalovaný Defender stáhla jsem další zkusební verzi tentokrat AVG. Internet na NTB začal jít strasně pomalu, předtim běžel jak na drátkách, youtube nejde absolutně. Myslela jsem,že je to antivirem AVG, odinstalovala jsem a nainstalovala AVAST! .. bohužel žádná změna internet stále na příšerné úrovni, youtube nerozběhnu vůbec. Už jsem naprosto zoufalá, potřebuji pracovat a čekám na načtení stránky strašně dlouho plus notebook mám opravdu jen chvíli a jsem z toho špatná. Prosííím help..Děkuju..

Předmět Autor Datum
Odinstaluj a nic nového už neinstaluj.
mif 21.09.2013 21:30
mif
ty antiviry mají free verze. neinstaluj žádné zkušební sračky, nejsou pro tebe. pokud je pro tebe ob…
lední brtník 21.09.2013 23:10
lední brtník
Otázkou je, jestli jsi ty antiviry odinstalovala korektně a neběží ti po spuštění ještě nějaké jejic… poslední
Fair-Play 21.09.2013 23:41
Fair-Play

ty antiviry mají free verze. neinstaluj žádné zkušební sračky, nejsou pro tebe.
pokud je pro tebe obsluha antiviru příliš složitá, ale přitom se bez něj neobejdeš, nech tam ten microsoftí drek. nic nedělá a nebude tě rušit.
pokud notebůů nejede normálně ani po odinstalací těch zkušebních verzí, použij obnovení systému (avg svinstvo se zřejmě nepovedlo korektně odstranit).

Otázkou je, jestli jsi ty antiviry odinstalovala korektně a neběží ti po spuštění ještě nějaké jejich "služby" Další věcí je, co tam máš nainstalované od výrobce - prodejce za balast který se také spouští po spuštění PC a který za celou dobu používání nevyužiješ a který jen zatěžuje systém. Dále ti tam mohou běžet různé zbytečné aktualizace a podobná otravující zvěrstva o kterých si výrobce každého programu myslí, že jsou nezbytná. Dej to někomu, kdo tomu rozumí a vypne ti podobné hovadiny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru