Avatar uživatele
MrCarver

Jak mám reagovat,když se mnou Bankerat přestal komunikovat po tom,co jsem odeslala podepsanou směnku a smlouvu.

Dobrý den,požádala jsem o půjčku,odeslala formuláře,a napsaly mi,že mi dají do 48 hod. vědět. Stále nic,ani na mail neodpovídají,a moje aukce z profilu najednou zmizela.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3802 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
brillant

Zkušenosti jiných. https://www.go­ogle.cz/search?cli­ent=opera&q=ban­kerat+zku%C5%A­1enosti&source­id=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Bankerat funguje jako klasické půjčování peněz soukromého věřitele soukromé nebo fyzické osobě. Společnost Bankerat zaštiťuje finanční operace tak, aby co nejefektivněji zabránila ztrátám na straně investorů, ale také dlužníků. Zařazením do aukcí se dává prostor investorům, aby vám nabídli optimální podmínky k získání půjčky. Na vás je, abyste si vybrala investora, který vám peníze půjčí. Nějak u vás postrádám informaci, že k tomuto kroku došlo. Společnost dále zkoumá důvěryhodnost dlužníka (zda není v Solusu, nemá exekuce, na které „zapomněl“ při vyplňování formuláře atd.) Potom se uzavírá písemná smlouva a nakonec přijde řada na peníze.
Bankerat z nabídky v kterékoliv fázi vyřizování finanční půjčky stahuje žádosti neseriozních žadatelů. Je rozumnější uvést všechny finanční problémy, které řešíte, než se nechat nachytat na tom, že jste něco neuvedla a prověřováním se na to přijde. Potom to je ze strany společnosti chápáno jako úmysl a žádost je vyřazena. Investor dostává o nespolehlivosti klienta informaci z centrály Bankeratu. Jak je to s dlužníkem, to ověřeno nemám.
Každopádně tu postrádám informaci, zda jste prošla aukcí a zda jste řádně uvedla všechny rozhodující skutečnosti.
Ze strany Bankeratu jsem nenabyla dojem, že se jedná o nečestné podnikání. Právě naopak, společnost se snaží velmi pečlivě ochraňovat „svěřené“ investice.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hlada

Nejspíš půjde o nějaký omyl. Na úvodní stránce máte kromě mailu k dispozici chat a zákaznickou linku. Spojení je bezproblémové. Zkuste najít svou aukci pomocí vyhledávače. Zadejte číslo do levého horního rohu tabulky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání