Avatar uživatele
anonym

Jak mám zařídit to abych byla větší osobnost než jedna holka od nás ze školy?

Ona se pořád vytahuje a nadává mi a mě to štve tak bych chtěla zařídit to aby se cítila na menší pozici než já.Děkuji moc.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? SajmonModer, dědapetr, Fildas před 4761 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
SajmonModer

Zkus něčím zaujmout své přátelé. Hlavně si nemysli, že jsi na nižší pozici, než je ona. Všichni jsme si rovni. Vykašli se na ni. Ty jsi ty. Najdi si své kamarády a na ni se vykašli. Nestojíš o to, aby jsi s ní soupeřila o to, kdo je lepší!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
barnajka

A pak ti bude dobře?! Ukázala bys všem okolo, že jsi stejná jako ona.
Jejích nadávek si nevšímej, i když věřím, že musí bolet. Ona si neuvědomuje, že vlastně neškodí tobě, ale hlavně sama sobě. Co si ze školy pamatuju já, vejtahové nikdy nebyli moc oblíbení. Vsaď se, že brzo začne ostatním lézt na nervy a to, co teď ona dělá tobě, se jí nakonec vrátí pětkrát.

Pomstou nikdy nic nevyřešíš a věř nebo ne, stejně by tě netěšila. Pomsta=ublížení. A já pořád věřím, že většina lidí jsou v jádru dobráci, ubližování druhým tím pádem nemají v povaze 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Nemá cenu se předhánět a ztratit svou osobitost, buď svá a nenech se strhnout „něčím nepravým. “

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
poa.li

V žádném případě s ní nebojuj – to by znamenalo, že jsi přistoupila na její hru. Buď sama sebou a pokud se Ti to podaří, zjistíš, že ona sama sebou není a něco si dokazuje a pak ve Tvých očích klesne – a máš vyhráno… Hlavně nepoužívej její zbraně, byla bys jako ona.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Honzucha

Chtělo by to ji dát lekci, aby se zase scvrkla. Začni cvičit třeba karate nebo dej dohromady nějaký dívčí gang.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
coco

Kolik že Ti je? Proč ztrácíš čas přemýšlením o ní? Myslím, že sama pro sebe jsi důležitá,ne ona! Buď svá. A jestli proti Tobě něco má,tak si myslím, že Ti něco závidí,co Ty máš a ona ne. Tak jí nezbývá,než být jaká je,protože jinak to prostě neumí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Chytit zlatou rybku a mít tři přání !!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
alili

nejdůležitější je mít rád sám sebe (opravdově takový jaký jsem…tzn. zdravé sebevědomí, ne namyšlenost…), musíš zapracovat na sobě,aby ses měla víc ráda a našla na sobě to co je na to tobě pěkné a dobré…až budeš mít zdravé sebevědomí, nebudeš takové věci vůbec řešit, protože si budeš věřit, že si jedinečná a nenahraditelná..pak se nebudeš ani cítit ve slabší pozici…vše vychází z tvého nitra…je to boj na dlouhou cestu…ale zkus se pro začátek aspoň každé ráno na sebe 5 minut usmívat do zrcadla a za něco se pochválit…hlavně se už nikdy neshazuj a neříkej si, žádné zbytečné negativa…třeba právě to, že nejsi taková osobnost…lidi to z tebe pak vycítí, že se nemáš ráda…a jak chceš aby si lidi vážili někoho, kdo se nemá rád!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek