Avatar uživatele
Adelajzna

Jak mám zhubnout když je mi13 a vážím 69

Jak mám zhubnout ?? Když je mi skoro 13 a vážím 69 kilo, tohle přeci není normální v mém věku !!Mé spolužačky váží tak 30–50 .A když sme se ve škole při fyzice vážili všichni se mi posmívali ..Prosím, poradte mi !!
Doplňuji:
Jak mám zhubnout ?? Když je mi skoro 13 a vážím 69 kilo a měřím okolo 165 cm , tohle přeci není normální v mém věku !!Mé spolužačky váží tak 30–50 .A když sme se ve škole při fyzice vážili všichni se mi posmívali ..Prosím, poradte mi !!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4328 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
WeeBear

Ono je v tomto také podstatné uvést výšku, jinak ti nikdo nemůže sofistikovaně poradit. Podle spolužaček bych se neorientovala, je to velmi individuální a záleží na také na jejich výšce.
Každopádně se hubne různě. Upravením jídelníčku, (menší porce vícekrát denně, hodně ovoce, vody) cvičením (můžeš běhat, cvičit doma nebo se přihlásit třeba na zumbu),.. Vždyť možností je hodně.

K závěru, netuším, co je to za nápad, aby se děti ve třinácti vážily, natož ve fyzice (zřejmě berete gravitaci, což?). Pokud ti ale něco bude vadit, tak to učiteli můžeš odmítnout. Tohle je sice názornou ukázkou, ale nespadá to rozhodně do učebního plánu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
savyla

To máš dobrý já mám 13 a vážím 75.Každopádně dieta,nějaké kondiční cvičení.Já jsem začla běhat. 😁
Doplňuji:
Přesně jak říká WeeBear-já měřím 169 cm a odle BMI mámmírnou nadváhu.

Upravil/a: savyla

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Renatka222

Tak jak tu bylo již zmíněno, je to hodně i o výšce (a tomu odpovídající BMI). Takže se s tím možná trápíš zbytečně.. Ale kdyby přeci jen, zkus se mrknout na stránky fitnesstv.cz – mají tam celkem zajímavé rady a tipy na hubnutí, a i videa se cvičením, podle kterých můžeš cvičit doma ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zmimi

To znám,doporučuji nejíst sladké a místo limonád vodu.Jíst víc zeleniny. V tvém věku rozhodně nedržet žádnou dietu. Poradit se s dětskou lékařkou.
Doplňuji:
Za dvacet let budou mít nejspíš tvoje spolužačky plnější tvary a ty budeš třeba pořád stejná nebo hubenější.

Upravil/a: zmimi

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Sajmonka

Ahojky. Moje kamarádka mi doporučila stránku fitnessTv.cz Najdeš tam spostu rad a nápadů. Jsou tam i jídelníčky a tipy na různé cviky, co můžeš dělat doma. Jde tady především o to, že budeš mít zdravý styl života a tím ti zmizí i přebytečná kila :) Mojí kamarádce to taky moc pomohlo. Nemohla zhubnout po porodu, ale teď už je na váze, která jí odpovídá. Mrkni tam a uvidíš :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek