Avatar uživatele
Jetka

Jak mám zpravit tablet když jsem si omylem dala jas na 0…

Jak jsem viděla už u jedné podobné otázky radili, že mám dát reset to jsem udělala ale nepomohlo mi to…Děkuji za každou odpověď…
Doplňuji:
Ale já na té obrazovce nic nevidím takže těžko dojdu na nastavení…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Jetka

Zajímavá 0 před 3903 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
KatkatkaW

fakt tam není vůbec nic vidět? třeba tam aspoň něco málo uvidíš když se podíváš zboku, ve tmě nebo to nasvítíš nebo tak..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Jak píše Katkatka, Zkuz různé polohy natočení z boku. U většiny displejů je pak vidět alespoň nějaký stín z toho co je „zobrazeno“. A ověř si, že je tablet vůbec v chodu.

Lepší radu Ti nidko nedá, pro odpovědi „více na tělo“ je třeba znát to „tělo“ (typ tabletu, ev. jeho systém, pokud jsi s tím laborovala)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
PlayStickCZ

Nastavení---Obrazovka---Jas

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bedy

A jak se Vám to povedlo – to jste šla do nastavení jasu a tam jezdcem nastavila hodnotu na nula? Vím, že třeba u notebooku se to může nechtěně vypnout klávesou Fn+nějaká Fklávesa nahoře – třeba u Lenova je to Fn+F2 nebo u Toshiby Fn+F1, ale tablet je v totmo ohledu jiný…

Počkejte si až bude sluníčko a tablet nastavte tak, aby do něj přímo pralo slunce. Pak byste měla trochu něco vidět a nastavit to zpět podle návodu přispivatele PlayStickCZ.

Předpokládám, že reset jste provedla tak, že jste delší dobu držela zapuštěné tlačítko RESET v tabletu. Ale to by mělo pomoci – řada tabletů se vrátí opravdu do výchozího nastavení.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
El dejvo

Nastavení-->Displej-->Jas

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Jetka

Děkuji vyzkouším…

před 3903 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek