Avatar uživatele
holka

Jak mám říct mamce o tom že mám 5, bojim se jí!

Jak mám říct mamce o tom že mám 5, bojim se jí!
Ale když jí to neřeknu tak začne s tim že mi už nemůže věřit.Myslíte že to stačí říct až si to v pondělí opravim?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5116 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
GangstaHelper

Pokud si to opravíš a nepraskne to do té doby, šetrně jí to pak sdělíš s tím, že jsi ji s tím nechtěla rozčílit, tak to snad pochopí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
člověk

a zase ,maminka upně zapoměla jaká byla jako mládá,a ze své dcery,chce mít něco lepšího,než byla sama,dostat pětku není nic tragického,je to život školáka,každámu se v práci také vše nedaří.ŘEKNĚTE MAMINCE,ŽE SE SNAŽÍTE A NECHCETE MÍT JEN STRACH,KDYŽ SE VÁM NĚCO NEPOVEDE,ŽE CHCETE MÍT MAMINKU,KTERÁ POMÁHÁ,CHCETE MÍT MAMINKU,ZE KTERÉ NEMUSÍTE MÍT JEN OBAVU A NESPAT KVULI NEZDARU.a za čas ukažte mamince nějaký článek v novinách,že si vzalo život dítě kvuli,rodičum,že z nich mělo strach,pak ať se bojí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Pětku, a podobné tresty ze školy, je nejlepší přiznat tak, jak jsou. Tu opravu neslibuj, ale slib, že se o ní budeš snažit. POkud to slíbíš, tak to ale také udělej. Pokus se věnovat co nejvíce času tomu, aby ses naučila tu látku, ze které jsi pětku dostala. Mamka musí vidět, že svůj slib myslíš vážně. Když to uvidí a Ty si nakonec známku opravdu zlepšíš, bude vědět, že jsi pětku nedostala z lajdáctví, ale prostě jen proto, že to zrovna nevyšlo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
kropitko

No jsem mamka taky a už dost dlouho,nikdy se mi nestalo,že by se děti bály mi cokoliv říct,ale ty jí znáš nejlépe. Já bych to radši řekla,s tím,že se budu snažit si to opravit

před 5116 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek