Avatar uživatele
postcd

Jak může kámen energeticky chránit a vysílat energii?

Citace o jednom nerostu: „Poskytuje silnou energetickou ochranu jak na fyzické, tak duševní i éterické úrovni. Vysílá okolo sebe uklidňující energii“.

Tak se chci zeptat jaký druh energie by mohl takový nerost vysílat, že by to mělo vliv na člověka?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz před 3730 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Každý nerost je složen z krystalů. Každý krystal má schopnost mechanicky kmitat na velmi přesné a stabilní frekvenci. Když nic jiného ,tak vlivem rezonanace vyvolává vibrace v lidském těle.
Některé krystaly jsou schopné při vibracích i vytvářet elektrický proud tedy elektrické pole. Tzv. piezoelektrický jev. Co na co působí již ponechám jiným.

Existuje tzv. křišťálová lebka ( její původ není znám). Je vyleštěná z jediného kusu křišťálu. Objektivně bylo u ní naměřeno elektromagnetické záření různých frekvencí speciální elektromagnetickou kamerou.

Doplňuji:
Doporučuji knihu od německé geoložky a spisovatelky Karin Tag. Je majitelkou křišťálové lebky Corazón de luz. Velice podrobně zkoumá elektromagnetická pole a fotonovou energii krystalů a konkrétně této křišťálové lebky elektromagmnetickou a fotonovou kamerou. Má propůjčený titul Prof. hc.Dr.hc.
Holistic Science USA a od roku 2007 je ředitelkou institutu ISR , který spolupracuje s mezinárodními univerzitními klinikami při zkoumání energetického pole člověka.

Co znáte vy co zde takovouto práci znevažujete ?

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kelt

Kámen , tedy v tomto případě nerost , ametyst, chalcedon, smaragd, topaz a jiné jsou podle složení sloučeniny několika prvků a vytvářejí typickou krystalickou mřížku. Tato mřížka umožňuje průchod rentgenového záření – Braggova metoda. Dále bývá krystal často vybroušen a na jednotlivých plochách pak dochází k odrazu a lomu světla. Krystal může reagovat s různými druhy elektromagnetického záření – energie, některé může zeslabovat -filtrovat, jiná zesilovat a to může mít vliv na organizmus. Důležitá je i psychická pohoda. majitele krystalu. Těžko popsat a definovat, o jakou energii se jedná, podstatné je, zda se projevuje a s jakými účinky, zda to pomáhá , nebo škodí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zzzzz

Všechno je to jen a jen o psychice, já v tu energii nevěřím, ale je spousta lidí, kteří tomu věří a kterým to pomáhá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MK44

Soudě dle uvedené citace, půjde o nějakou „esoterickou, šamanskou, náboženskou“ či podobnou literaturu. V těchto souvislostech jde zpravidla o nošení kamene jako amuletu. Proto ponechám stranou úvahy o fyzikálních vlastnostech nerostů. Záleží na tom, jaké vlastnosti svému amuletu přisoudíte. Přesvědčíte-li sám sebe, že Vám Váš amulet přináší štěstí, může Vám pomoci vzít si ho s sebou při nějaké náročné situaci. Například při psaní písemnky. Vědomí, že máte svého pomocníka s sebou, uklidňuje. Ale pozor, může vzniknout psychická závislost na takovém amuletu, a pak běda, když ho ztratíte. To pak může naopak vyvolat velkou nervozitu…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nanif

nijak

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
mosoj

Kniha se jmenuje „Mystérium křišťálových lebek“. Autor Karin Tag.

před 3729 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
mosoj

Určeno pro Mk 44.

před 3729 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
MK44

Díky za info. V původní otázce od postcd však zdroj citace není uveden.

před 3724 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek