Avatar uživatele
Marvan

Jak můžou být zájezdy tak extrémně levné?

Jak je možné, že existují zájezdy za 10 000kč all inclusive v nějakém biť horším hotelu v Řecku a když se hned jdu podívat na cenu letenek do řecka na www.kralovna.cz tak nejlevnější letenka stojí ty stejné peníze (pouze zpáteční letenka bez ničeho).

Vůbec nechápu ceny zájezdů. Někdo chápe?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? chudst před 3910 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Ve skutečnosti je to jinak.
Zájezdy jsou extrémě předražené, pouze v určitou dobu jdou hodně dolů, což se jeví jako levné. Přitom ale stále vydělávají!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Jsemtady

Tak kdyz je to last minute, tak je to tak ze maji zaplaceny hotel, dopravu atp. Mno a chybi jim par lidi, tak lepsi nekoho vzit za levno, nez to mit prazdne a zbytecne zaplacene. Pokud letaji pravidelne muzou mit hromadnou slevu. Atp. Casto se odleta v dobe kdy moc lidi neleti noc/nrzo rano, dal muze cestovka vyuzit toho, ze treba dopravni spolecnost potrebuje dostat letadlo zpet a normalne by ho nenaplnila a cekala s nim na letisti.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Vlcak666

Třeba je to last minute ne ? :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Reuef

Tak obycejna cena letenky v beznem spoji je vzdycky vyssi nez na kolik vyjde v plne zaplnenem chartrovem letu…a ze je to zrovna v recku levny ? cemu se divit kdyz tam shani penize kde se da…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rakave

Já si myslím,že je to jako s každým jiným zbožím.Pokud cestovka nakoupí pobyty ve větším množství dostane množstevní slevy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek