Avatar uživatele
anonym

Jak můžou ženy dělat detektiva v obchodě?

Žena přece nemá tolik fyzické síly, aby povalila zloděje na zem, nasadila mu pouta, odvlekla dozadu, zavřela do klece -aby neutekl, než přijede policie.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? panenka před 4904 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Terryle

Stejně se dá divit, jak můžou ženy dělat třeba u policie. Tipla bych, že někde v pozadí bude kolega, kterej případně zasáhne. Nebo mají ochrankářky paralyzér nebo něco podobnýho, čím zloděje kladoucího odpor zpacifikujou…
Ženské zase mnohdy uměj líp vyjednávat a lump se mnohdy zdráhá jim jednu rovnou vrazit, aby mohl utéct. Možná funguje jedno k druhýmu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iq

Úkolem deketiva v OD není někomu nasazovat pouta a povalovat ho na zem,ale hlavně toho zloděje objevit.Pokud poté někoho zloděj napadne,mají vysílačky,aby ostatní pomohli,takže je to podle mne ok.Spíš jsem si říkal,když vidím policistku v pracovní době,jak nese v obou rukou tašky s nákupem a za pasem pistoli,že mi to připadne i pro ni dost nebezpečné.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
panenka

Proč by nemohla dělat žena detektiva nebo policajtku?znám hodně žen a mám plno známých u policie jsou to i ženy a vše zvládají bez potíží jako chlapy.U nás v Lidlu dělá taky žena která hlídá aby se tam něco nestalo pracuje tam 5 let a zatím covím tak jsou na ní jen samé chváli.Není to samozdřejmě pro každou ženu toto povolání ale kdo tohle povolání dělat chce tak ho zvládne

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Môže tak isto ako muž.
Na prácu detektíva v obchode sú dôležité oči, sluch a hlavne rozum. Úlohou detektíva v obchode je pozorovať, slušne (nie násilne) zadržať podozrivého páchateľa, navrhovať bezpečnostné opatrenia a v prípade potreby zavolať políciu. Toto ženy zvládnu.
Nemá právo osobnej prehliadky podozrivého, zisťovanie totožnosti a iné osobné údaje. V zmysle zákona na toto majú právo len policajti v službe.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Podle, mě ženy zastávají své funce dobře i v mužských profesích. Podívejte kolik je vojand,Jsou i na misích v cizině/, pilotek, řidiček tramvají, revizorek, soudkyní, žen u policie.
Detektiv v obchodě není žádné povolání ,které by ženy nezvládly. Zneškodňovat zloděje stejně nebude detektiv-přivolá policii, neboť detektiv nemá možnost ani legitimovat zákazníky /zadržené ,ani kontrolovat tašky/, to má v moci policie. Takže detektiv je takový hlídač v obchodě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Dělat může vše,na co stačí,kdyby ne,už by na pozicích které vykonávají nebyly,opravdu ale dělat detektiva v marketech nebude nic na co by žena neměla.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek