Avatar uživatele
Danča84

Jak můžu jako naprostý laik a počítačový analfabet a antitalent, vyrobit z videozáznamu na DVD fotografie?

Omlouvám se pokud tu podobná otázka již padla, nevím jak tuto problematiku pořádně nazvat, tak jsem přiznám se, modrou lištu ani nezkoušela.
Mám záznam jedné události na DVD, a chtěla bych si udělat i pár fotek. Doteď jsem na nepohyblivé obrázky používala Print screen + vložit do malování, ale z videa se mi to nedaří. Když film přetočím, obrázek v malování se mi změní, podle toho co zrovna běží v tom filmu. Pokud víte, napište mi to posím co nejpodrobněji, tj. zmáčkni to a pak to, až se objeví tabulka tak na ní klikni 2× levou myší a podobně.
Děkuji
Doplňuji:
Děkuji za odpovědi.
Hlada – speciální programy bohužel nemám, hledala jsem je a nenašla (Nero Show Time, FastStoneCapture, Screen Video Recordery, free Video to JPG converter co mi radí led)
Led – ani ikonku fotoaparátu u přehrávače videa jsem nenašla
Kenyrts – kopírovat Print screenem a vložit do malování jsem psala že mi to nejde. Když chci obrázek oříznout třeba v dolní části, zobrazí se mi stejně velký kus z levého horního rohu. Ani opakované vložení obrázku zkopírovaného z toho malování nepomáhá:-(
Děda Louda – asi mi jiná možnost nezbyde…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? chudst, Jikra, staryforTin před 4606 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kenyrts

Jenom bych doplnil Hlada,že po sejmutí obrazovky print screenem , otevřít malování (v start-příslušenství)a dát vložit(CTRL+V)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

1 – Väčšina videoprehliadačov má v menu ikonku fotoaparátu. stlačením tejto ikonky sa snímaný obrázok uloží do nastaveného miesta viď.nastavenie (možnosti, options, preferences) programu
2 – môžte použiť program free Video to JPG converter, vložíte film, nastavíte časový interval medzi snímkami, a na výstupe si medzi záľahou obrázkov určite vyberiete ten správny.
http://www.dvdvi­deosoft.com/pro­ducts/dvd/Free-Video-to-JPG-Converter.htm

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hlada

Úplne jednoduše to jde v Nero Show Time. Zmáčknutím C na klávesnici se snímek vloží do schránky.
Další možnost je video v přehrávači zastavit a snímek sejmout z obrazovky pomocí PrintScreenu nebo FastStoneCapture. Nejlepší by bylo vybrat si vhodný program ze skupiny programů označovaných jako Screen Video Recordery. Nemám s nimi osobní zkušenost, tak nemůžu radit konkrétně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Popadni disk a odnes ho do nejbližší fotosběrny.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek