Avatar uživatele
MiKu

Jak můžu na FB veřejné skupině smazat soubor, který jsem tam před časem nahrála? Tuto volbu mi to vůbec nenabízí.

jsem správce skupiny založila jsem jí. je zde jen možnost stáhnout, náhled (to ani nefunguje) a nahrát revizi, ale nikde nemůžu nalézt něco jako odstranit, poradíte? děkuju moc!

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2845 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
M_Petr_M

Co jednou do FB skupiny odešleš to v FB skupině zůstane dokuď skupina bude až odstraníš skupinu odstraníš svou trapnou fotku nebo fotku s tvým přítelem který tě opustil (jen hádám).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
JájsemRaibek

V pravém horním políčku tvé zprávy – fotky se zobrazí po najetí myší taková tužka a rozbalí se nabídka, zda chceš upravit nebo smazat. Klikneš na smazat a po potvrzení se tvůj příspěvek smaže.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
MiKu

Raibek: no to právě bohužel nejde, u zprávy / fotky jo, tam se ta možnost zobrazí, ale u nahraného souboru (v sekci Soubory) nikoliv :( proto jsem zjišťovala, zda existuje jiná možnost… díky

2×M Petr: no vidím, že podle sebe soudím tebe, takže jsi trapný ty sám nebo netuším, čím jsi frustrován že musíš odpovídat jedovatě a pichlavě a hlavně úplně mimo mísu, proč by to mělo být jen o fotkách??? Spousta fb skupin funguje informativně, ale to je fuk.....

před 2844 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek