Avatar uživatele
anonym

Jak na USB kabel?

Koupila jsem si datový kabel i s instalačním CD na Samsung SGH330N a absolutně nevím,jak mám dál postupovat.CD dám do Pc a nevím si rady,něco mi to ukazuje,a já fakt nevím.Jen si chci fotky z mobilu uložit do počítače a stahovat trochu hudby.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5122 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Mobil připojte kabelem do počítače. Čekejte až si systém nainstaluje ovladače. Za asi minutu – 2 by zařízení, tedy mobil měl být připraven k prohlížení. To znamená že klepnete na Tento počítač, zobrazí se nový disk Samsung. Dál procházíte složkami a kopírujete obrázky na např. místní disk. Pokud systém nevyhledá ovladač, mějte mobil připojený a vložte instalační CD. Pokud se nezobrazí nabídka jakou akci chcete udělat, to je Spustit a instalovat, v instalačním okénku vyhledejte Jednotku ve které si ovladač systém najde.

Zdroj: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/maji-to-v-milostnem-zivote-opravdu-lehke?action=za­jimava&questi­on=16441&hash=iN­brV2GCx%2FUJep85yN0W552­4JYQ4B0Jx50enaf­gS75LP1DhAfNJ9OQ­VM9f7ALXNjrCwWwR9Xj­oUh%2F72FFXYn­Djvxz1VXzmMI3uh­pQnW0I24rZOWnk%2Bh%2FA­ydwmyO5KsLd

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet