Avatar uživatele
marketa54321

Jak na mobilu vypnu funkci zobrazení posledních aktivit?

Kliknutím na tlačítko vlevo dole u Samsung S8 mi vyjedou záložky, kde se zobrazí má nedávná aktivita – ať už kde jsem byla na internetu, s kým jsem si psala… Ráda bych, aby se mi tyto informace neukládaly. Děkuji.

UPDATE: Děkuji za odpovědi. Funkce je to sice praktická, ale až do chvíle, kdy si od vás potřebuje zavolat přítel, nechtě na tlačítko klikne a vysvětlujte pak, že to chatové okno s nějakým Radkem, které se mu tam vyskočilo, nic neznamená a soused jen sháněl nabíječku 🙂

Zajímavá 0 před 2449 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
orestez

zobrazení posledních aktivit neslouží ke sledování. Pomáhá vrátit se k otevřeným věcem. K přepínání mezi aplikacemi. Protože Samsung S8 má jen 1 displej. Je to pomůcka.
Příklad. V bance mě diktují návod na zřízení účtu, potvrzení cestou SMS. Tak v bankovnictví odkliknu a čekám na kód SMS. Přijde kód na SMS. Takže musím přepnout na zobrazení SMS abych si to přečetl. Zpět do bankovnictví již nejdu přes ikonu spouštěče ale přes tu historii delším podržení tlačítka, v paměti je udržována relace i s internetovým spojením. Pokud přístroj disponuje dostatečnou pamětí RAM, tím dřív vyvolá poslední činnost.
Na PC Windows jsme zvyklí na 1 přeplněnou obrazovku. Na Linuxu bývají 4 a je to přehledné. Android je odrůda Linuxů. Máme 1 displej a nevíme, co se ztratí za data při opuštění jednoho zobrazení. Proto i Samsung přináší dočasnou paměť k návratu k předešlé aktivitě.
Není důvod zakazovat nebo odinstalovat tuto systémovou věc v režimu nejvyššího oprávnění „root“.
Nevím, proč Ge0rge neodpověděl na tak zásadní otázku, jako by zde všichni pekli cukroví a používali BlackBerry. Na androidforum nikdonic neví.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Doporučuji dotaz položit na androidforum.cz, tam je množství lidí kompetentních odpovědět na takový dotaz mnohonásobně vyšší.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
independent

Jak říkal Orestez je to pomůcka. Tak si to vymaž než telefon půjčíš.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek