Avatar uživatele
Tw!st

Jak na podomní zaměstnance ČEZu?

Už asi týden, zhruba 3× denně na nás zvoní nějací zaměstnanci ČEZu a nabízí nám nějaké „výhodnější“ nabídky. Když jsem jim už asi 3× řekl že nemám zájem o jejich služby a ať laskavě na nás přestanou zvonit, tak nepřestávají, už ani neotvírám. Mám příště zavolat policii?
Nevím jestli ve své obci je takové právo, ale předpokládám že by ČEZ neposílal své zaměstnance na podomní prodej, když by to bylo zakázané, nevíte jak se jim bránit?

Upravil/a: Tw!st

Zajímavá 0 před 2876 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Pokud je v obci zakázán podomní prodej, tak ano. Pokud zakázán neni, tak policie jim může jen říct ať odejdou. Mohou se však kdykoli vrátit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Ono nemusí zrovna zaměstnancem ČEZu, většinou je to najatý obchodník, který reaguje třeba jen na to, že jsi nahlédl na netu: porovnání cen, kalkulačky atd. Jednou jsem tam nahlédl a druhý den agent byl u mně. Mám na takovou návštěvu (ale i telefonické nabídky) jednoduchou věc, která stopro zabírá: jsem tady v nájmu a své dodavatele si sám vybírat nemůžu. Finito. Sklapnou kufry a jdou o dům dál.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lisabrezovak

Pokud je ten dotyčný neoblomný tak se ho snažím po dobrém odmítnout, posléze posílám někam. Hlavně ho nepouštět do baráku či bytu. Nejedná se o zaměstnance ČEZu, ČEZ posílá své zaměstnance k zákazníkům jen v krajním případě a ti vám dají dopředu vědět že přijedou.

Upravil/a: lisabrezovak

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
lisabrezovak

Pokud je ten dotyčný neoblomný tak se jo snažím po dobrém odmítnout, posléze posílám někam. Hlavně ho nepouštět do baráku či bytu

před 2876 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek