Avatar uživatele
anonym

Jak na presolene uzene

maso?Koupila jsem si uzene a uz pri rozbaleni jsem zaregistrovala nadmernou sul.Umim si predstavit tu slanost masa.Ale uz je doma,poradte mi -co s tim(pokud to jde?).Diky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, panenka, annas, dudu, flodur před 5028 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Částečně také pomůže maso důkladně oprat a pak je dát povařit s bramborami, ty sůl vytáhnou do sebe.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Ja bych dala maso na noc do mleka,stara rada,ale dobra.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
chose

Převařit ve vodě,popřípadě opakovat.Takto například ze špeku uděláte vynikající špek,který jak se říká jde skoro mazat na chleba.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lilibou

určitě to vyvař ve vodě..nejen že ti vznikne výborný uzený vývar ale maso bude měkoulinké a slanost se ztratí..uvidíš..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pondělí

i manganistán draselný je dobrý

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

To;Jami 155 -dekuji za tuto radu,zitram dam vedet.

před 5028 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Maso bylo slane i pres to ,ze jsem ho dala do toho mleka-uz ho nekoupim.Diky

před 5027 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek