Avatar uživatele
Natt

Jak na rodičovskou kontrolu?

Rodiče mi dali na počítač rodičkovskou kontrolu na všechny stránky podle historie do doby, než udělám příjmací zkoušky na střední školu. Ale to je skoro ještě měsíc. Já vím, jak kontrolu vypnu, protože taťka tady nemá heslo, ale až by zjitil, že jsem to vypnula, tak by mi tu kontorolu dali ještě na další dobu. Jde to nějak obejít? Abych se dostala na tz zakázané stránky? Děkuju :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4010 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
M.

Nelez na ně a máš pokoj.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Ano lze to, např. nabootováním Ubuntu z USB FlashDisku.

Pozor kdyby byl taťka v IT oboru, tak by věděl že Windows má svůj speciální Event Log ke kterému se ty jako smrtelník nedostaneš. Zapisuje se tam co ty s počítačem děláš, tak že pokud se budeš snažit obejít tuto kontrolu tak v Logu se vše pozná. Tento log se hlavně používá v servisu aby se zjistila příčina poškození počítače.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Bedy

Hele vykašli se na to. Rodiče to s tebou myslí dobře.
Jinak kdybys to vypla nebo se to pokusila obejít, tak jak píše I564 – vše se zaznamenává do Event výpisu.

No a nějaký bootování linuxových distribucí bych ti nedoporučoval, protože když tě taťka chytně že tam máš něco jinýho, tak ti zatrhne počítač celkově akorát.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rodier

Jasny, napis v jakem prohlizeci to zapnuli – proste si stahni jinej prohlizec, idealne mobilni (usb) verzi, ta se neinstaluje – v event logu nic nebude. Pripadne si kup usb flashku a prohlizec hod na ni, tak v PC nebudou stopy.
Doplňuji:
ad event log – tam nic takovyho neni co tady pisou ty rozumbradove. Jsou tam jen pady atd. Event Log najdes v ovladaci panely > nastroje pro spravu .. cesky je to Prohlizec Udalosti. Staci ho smazat a je klid.

Upravil/a: rodier

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

A co to přesně je? Jak to vypadá/funguje?

před 4010 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek