Avatar uživatele
K.

Jak na vlnité/kudrnaté vlasy?

Ahoj holky, mám přírodně vlnité/kudrnaté vlasy, ale jen do té doby, než se na nich vyspím, pak jsou zplihlé a jednoduše vypadají hrozně, nevíte co s tím? Každý den si je mýt nechci a copánky na noc taky moc pohodlné nejsou.

Zajímavá 0 před 3679 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Pája26

Ahojky, mám taky vlnité vlasy. Jednu dobu jsem si na noc dělala jeden cop, to docela šlo, ale špatně se mi s ním spalo. Teď to doháním přípravky na vlasy- střídám to, ale momentálně mám od značky Loreal šampon s kondicionerem (na vlnité vlasy)- fajn je před nanesením kondicioneru vlasy alespoň ručníkem vysušit, aby z vlasů nestékal. Po oprachu kondicioneru rozčešu a pak aplikuju bezoplachovou kúru na vlnité vlasy a nechám volně uschnout…a tak, jak to uschne, tak to drží – jsem spokojená. Dobré jsou různé spreye na vlnité vlasy, které ty vlny jakoby vytvarují a pak to tak vydrží…nejlépe už pak nečesat až do dalšího mytí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Ahoj K. Myslím, že máš jen dvě možnosti :

  1. Každý den ráno si umýt vlasy.
  2. Vlasy si žehlit žehličkou, ale už bys je neměla vlnité.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ty copánky jsou určitě lepší, než natáčky, které tlačí, tady jsem našla ještě něco jinýho než copánky
https://www.y­outube.com/wat­ch?v=HPmQsR1xXLI
https://www.y­outube.com/wat­ch?v=_wF2rYDPWAE
Podle toho druhýho videa, krom teda toho barevnýho spreje si dělám vlasy já, když to natužím, vydrží to i týden, pokud to teda dřív nesmyju.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nes

Také bych radila copánky, neničíš tím vlasy na rozdíl od tepelné úpravy žehličkou či kulmou. Záleží co tvé vlasy snesou a též jestli máš ráno čas na natáčení vlasů. Znám holky, které používají kulmu každý den a vlasy mají jen mírně zničené(skoro vůbec) nebo i ty, které si tímto způsobem občas navlní vlasy a mají je hodně zničené. Dám ti tu i odkaz jak mít vlnité vlasy přes noc: http://www.you­tube.com/watch?v=xCNq0PT­pMIk

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
brawldawe

Sirka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek