Avatar uživatele
Patrick47

Jak nahrat film na ulozto.cz

Dobry den, jak se ma spravne nahrat video na ulozto.cz ?
vcera jsem si tam nahral 1 díl serialu, ale dneska uz zde neni, jako by mi ho vymazali. Jak tedy nahrat video aniz by mi ho smazali ?
Doplňuji:
Aha, takze kdyz bych si ten serial nahral z TV primo do meho pc a pak dal na ulozto.cz tak by mi ho nesmazali, jelikoz bych byl neco jako autor ja ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kapka před 4150 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

t…nejaka novinka na ulozto.cz..a proc by to mazali kdyz na tom oni vydelaj?…to je zvlastni …zkusit to znova a zaheslovat kdyz ho nekdo bude chtit tak pozada o heslo a smitec …letim na ulozto co tam delaj za cistky ..;-)
Doplňuji:
koukej jim je v podstate jedno kdo je autorem toho dila …tato sluzba vydelava tim ze tam lidi nahravaj ..a jini lide stahujou …na ulozto si koupis kredit a stahujes rychleji…cim vice filmu a programu atd.. tam bude tim lepe pro ulozto.cz ..budou vydelavat …oni jsou z obliga (nemuzou hlidat kazdy film nebo soubor tam nahrany teda mohli by ale proc?)…problem bude mit ten kdo tam ten film dal a kdo ho stahnul ..to je zase na zemich v EU rozdilne…nekteri poskytovatele internetu … tyto servery ..blokuji automatiky..

Upravil/a: badisko

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Pokud není flm Váš, tak porušujete zákon – nedivte se.
Můžete zkusit jiné úložiště, ale myslím is, že bude výsledek podobný.
Doplňuji:
Můžete si zkusit leda soubor ozančiut jako soukormý nebo ho nezobrazovta ve vyhledávání.
když si něco nahrajete z teleivze, tak to není Vaše! (pokud jste tedy nejste autorem toho seriálu)-

Upravil/a: Bedy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nejlépe, když si stáhneš program:

http://www.uloz­.to/nastroje

Spolehlivý program, který bez problému uploaduje, lépe než v prohlížečích.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

A k čemu ho tam potřebuješ nahrát? Chceš ten film poslat někomu jinýmu z internetu nebo jak? Jestli jo, tak zkus DC++, připoj se na nějakej hub a nasdílej co potřebuješ, tomu příjemci pak řekneš aby se připojil taky a film si od tebe stáhne.

http://www.sta­huj.centrum.cz/in­ternet_a_site/sdi­leni_souboru_(p2p)/str­ongdc/?g[hledano]=dc++&g[o­z]=2.42

Nebo mu to můžeš poslat přes ftp, návod najdeš na netu.

Ale to že ti smazali soubor z uloz.to je docela zvláštní, a nesmazal sis ho náhodou sám? Ono totiž když něco uploadujš, tak ti to pak vyhodí dva odkazy, jeden na ten soubor a druhej na jeho smazání, tak jestli sis náhodou nezkopíroval ten špatnej link a ten soubor si zase nesmazal…

Pokud by ti to ale smazali vážně oni sami, tak příště můžeš zkusit ten soubor přejmenovat na nějakej nesmyslnej název a změnit příponu, mohlo by to zabrat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Patrick47

ne ne, nikomu ho poslat nechci, je to takhle, na ulozto.cz jsem pouze registrovany a chtel bych stahovat soubory neomezenou rychlosti ale na to potrebuji KREDIT , KREDIT ale ziskam jen pokud si poslu SMS nebo pokud nekdo bude stahovat me soubory tak se mi pricte velikost toho souboru co si nekdo stahl.
Ja ale nevim co tam dat, tak jsem si stahl The Big Bang Theory S06E07 a pridelal jsem do toho videa titulky a pak to tam nahral, ale dnes mi to smazali.

toto je bohuzel muj problem a smsky se mi vazne nechce posilat, jen jsem proste chtel vetsi rychlost stahovani nez jen porad 300 Kb/s

před 4150 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

A k čemu potřebuješ větší rychlost? pokud stahuješ 700 megovej soubor, tak stáhnutí videa trvá 38 minut a vzhledem k tomu že takový video má většinou 90 minutovou stopáž, tu 300 kilobajtovou rychlost stahování ani nevyužiješ.

Mimochodem, lepší je stahovat z torrentů, třeba z cztorrent nebo isohunt a stovek dalších zahraničních, tam je rychlost neomezená a díky tomu že to stejný video sdílej desetitisíce lidí naráz, se to downloaduje maximální rychlostí.

před 4150 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek