Avatar uživatele
ondra07

Jak najít lidi, kteří shání hypotéku? Nějaký trik? Nějaký bankéř tady?

Mám blbý dotaz, já vím. Ale vzhledem k tomu, že mě láká práce finančního poradce- konkrétně zřizování hypoték lidem, refinance apod.. mám takový dotaz.
Jen pro info, v roce 2015 si sjednalo hypotéku cca 104 500 lidí. Objem byl necelých 200 mld. Průměrná výše hypotéky na os. činila 1,9 mil., což je teda hodně. Tyhle čísla mi říkají, že živit se v tomhle oboru má smysl. Chce to jen najít způsob a kontakty do začátku. Každé podnikání je těžké, ale finanční obor nikdy nevymře.

Napadly mne způsoby, jak hledat lidi, kteří hledají hypotéku.. např. přes někoho v realitce. Domluvit s ním spolupráci, že by mi dohodil lidi, kteří kupují něco.. většinou přes hypotéku. Problém je, že většina realitek úvěr sjednává.. Otázka zní: Kolik z toho realiťák má? Můj tatka to dělá přes ČS a má cca 8 tis za hypotéku 1 mil. Kč, říkal. :D
Tak to bych asi musel přebít tu nabídku banky, že?

Napadá někoho ještě nějaký způsob, jak hledat zájemce? Jsem kreativní, přemýšlím o všem možném. Mě by stačilo udělat za měsíc jen jednu, dvě hypotéky a měl bych docela balík z toho. Měsíčně se jich sjednává přes 7000. Šílenééé.

A druhá možnost, zařídit spolupráci s někým v bance, ALE.. tam nemám ponětí, kolik berou provizi nebo jak to mají.. kdyby někdo věděl, dejte vědět.

Zajímavá 0 před 2832 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
JitkaP

Trik, jak na klienty?
Krátká odpověd: Tvrdou poctivou prací s jedniným cílem: Skutečně lidem najít to nejlepší.
Dlouhá odpověď: Žádnej trik neexistuje. Pokud se je pokusíš oškubat jednou se ti to vrátí a nakope do p*dele. Jediná možnost jak shánět dobré klienty je nasadit své vlastní jméno a dělat poctivou práci. Po určitém čase (rok, dva?) jich bude dost abys nestíhal… Jak na to? Stanov si cíle http://financni­liska.cz/jak-si-stanovit-cil-dodrzet-ho/

Zdroj: http://financni­liska.cz/jak-si-stanovit-cil-dodrzet-ho/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ServiceOffer

BUSINESS LOAN PERSONAL LOAN HERE APPLY NOW WhatsApp +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání