Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak naroubovat aktuální záložky na exhumovaný firefox?

Zdar, stala se mi nemilá věc, po půlroce mi odešel ssd disk a já si samozřejmě zapoměl v poslední době zazálohovat mozillu, takže mám záložky půl roku staré...Jinak mám všechna data jinde, takže stačilo jen přehodit káblíky na původní disk který jsem tehdy na ssd naklonoval a vcelku vše co potřebuji šlape, jen to bude chtít nějaké aktualizace.

Napadlo mě, že mám záložky, hesla atd synchronizované s mozillou na Androidu ... a skutečně tam všechno ještě je, teď k dotazu, když máčknu na desktopové verzi na nabídku "nástroje-synchronizovat" stáhne se verze momentálně někde uložená na netu do pc, nebo opačně a já budu v totálním průseru?

Případně jak to nejjednodušeji udělat?

Předmět Autor Datum
synchronizacia sa bude spravat ako keby si prilinkoval nove zariadenie, takze najprv stiahne vsetky…
wam_Spider007 04.03.2013 21:22
wam_Spider007
Určitě? Tohle totiž není nové zařízení které by se musilo zaregistrovat, je to původní mozilla na kt…
Nery 04.03.2013 21:38
Nery
aha ... no to je asi ine. skor by som potom skusil novy profil - Win+R a napisat firefox -p
wam_Spider007 04.03.2013 21:57
wam_Spider007
Tak se to aktualizovalo samo a naštěstí vcelku správně - ve složkách je trochu bordel, ale jinak to… poslední
Nery 04.03.2013 22:04
Nery

Určitě? Tohle totiž není nové zařízení které by se musilo zaregistrovat, je to původní mozilla na které jsem tu synchronizaci s androidem zřizoval a nějakej rok provozoval...Když kouknu tady na desktopu do záložek, tak mobilní záložky(ty z androidu) si to sem už stáhlo...safra bojím se na to kliknout :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru