Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastavit parametry wifi?

Ahoj, nejsem s to se připojit na wifi síť, píše to omezený přístup a na druhém ntb ve wiresharku (ve windows, takže do struktury wifi paketů nevidím) nevypisuje žádnou komunikaci. Jde o wifi dell 1505 Draft 802.11 wifi (bcm4328) a na druhém Dell Wireless 1540 agn (2,4/5GHz).
Mám pocit, že mě z toho už klepne, prostě nevím proč to nejde. Přitom v jednom notebooku to šlo v pohodě, ale zase tam nejsem s to vytvořit géčkovou síť. Na druhém notebooku, který byl AP zase jde nastavit 802.11g, takže mobilem ověřím, že připojení na net je funkční, ale zase se k němu nepřipojí druhý NTB.

Jo a jak mám donutit windows, aby vytvářely géčkovou síť a né enkovou, protože chci géčkovou, protože enkové můj mobil nerozumí. Hádám, že se to dělá někde v Konfiguraci adaptéru upřesnit, v tom podivném seznamu voleb.

Je nějaký článek o tom , jak tyto magické volby (IBSS Mode, Roaming, Intolerant, WMM, Bandwith capability, BT-AMP, číslo kanáli IBSS, IBSS protection, Preference pásma, Režim BSS (tam se mi na 2. podařilo nastavit géčko), Režim kompatibility,režim sady ibss, rychlost, Xpress, Afterburner, Zakázat pásma). I když sice k tomu mám nápovědu, nedaří se mi to nastavit.

Předmět Autor Datum
To u Tebe se dejí veci podivné, v jeden jediný okamih : - nejsem s to se připojit na wifi síť - jed…
Joseph 16.02.2014 09:01
Joseph
U něj se dějí podivné věci téměř nepřetržitě a navíc má neustále se vším plno problémů. Zajímavý exe… poslední
Fair-Play 16.02.2014 09:12
Fair-Play

To u Tebe se dejí veci podivné, v jeden jediný okamih :

- nejsem s to se připojit na wifi síť
- jede wifi tak pomalu
- a když přenáším data přes wifi (2MBps), tak po přiložení ucha na klávesnici je slyšet takové cvrdlikání

vypadá to na nejakou časove-prostorovou anomálii, urychlene opusť daný prostor, pobyt tam múže být nebezpečný, jevy které probíhají nejsou popsány, výklady jsou rúzne, prej muže dojít i k zhroucení časoprostoru do sebe a vyzárení hmoty v podobe pulsu rentgenového zárení

... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru