Voda od brambor: Příbory vložte do vody, ve které jste předtím vařili brambory. Po 10 minutách je vyndejte a vyleštěte hadříkem. Škrob vyčistí matný povrch a vrátí příborům lesk.
Soda: Do hrnce s příbory nalijeme vodu, přidáme trochu jedlé sody a pár proužků alobalu. Krátce povaříme na mírném ohni a příbory vytřeme do sucha. Tato metoda je ideální na čištění kávových lžiček. Pozor, soda se chová poměrně agresivně, takže s ní raději nečistěte starožitnější kousky.
Čisticí prostředek: Většina výrobců dražších příborů vyrábí svůj vlastní čistič určený přímo k těmto účelům. Pořizovací cena není vysoká a výsledek stojí za to. Navíc máte jistotu, že je prostředek k příborům šetrný.
0
před 2864 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |