Avatar uživatele
anonym

Jak našel inspiraci P. Janda z Olympiku pro část písně: „Pořád se jenom ptáš a odpovědi tý se nedočkáš.“?

Nechodil sem ještě za komunistu psát otázky, když ještě nebyl známý a nebyla taková svoboda pro vlastní názor jako dnes? :) I když to vlastně nedává smysl, protože tenkrát ještě nebyl internet. Docela z toho mám v hlavě brouka. :D Dobře toto je pokus o vtipnou otázku. :D (Bože minerz ty seš tak trapnej! :D) Příjde mi to nebo češi ztrácí smysl pro humor? :) Úsměv, sýr. Svět je krááássnýýýý.. :)

Doplńuji: Ano to horko mi způsobuje haluze a zvláštní představy :D. Prosím o strpení. Budu si namáčet čelo studeným hadrem. Konec hlášení.
PS: A to jsem si myslel, že mi tak moc chybí pěkné počasí. Tohle je rovnou na ledovou sprchu co? Taky se tak potíte? :D

Zajímavá 0 před 2867 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fcoop

Docela zmatené,nemyslíš?
To bude tím horkem.
Běž do stínu,otři čelo a hlavně pít.

Hlavně pít..........­............de­hydratace je, koukám, pěkná potvůrka.

Jak Janda našel inspiraci....­.............to se těmto lidem stává,říká se tomu „schopnost tvořivě uvažovat“.
Nebo „talent“.....­......to je fuk.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Vyrostl nám tady nový Rokio. Ale horší, nepředvídatelný. Rokio má jen nižší IQ a je pochopitelný. Tohle ne.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

„nebyla taková svoboda pro vlastní názor jako dnes“
A dnes je sloboda pre vlastný názor? Nie, pretože mocní tohto sveta za pomoci médií ho tlačia do nimi určených hraníc.
Krásna ukážka o ovplyvňovaní slobody prejavu je film Starfighter (bol na jar v televízií) o veľkom podvode v nemeckom letectve. Tí starší si možno túto aféru lietajúcich rakví F104 pamätajú (z 916 lietadiel Starfighter, ktoré si NSR objednala od americkej firmy Lockheed, ich 262 spadlo, pričpm zahynulo 116 pilotov.) O tom ako sa táto „vražda pilotov“ v záujme mocných zakrývala, ako štátna aj tajná polícia bránila vdovám v obhajobe a rehabilitácii ich mrtvých manželov – pilotov. Tak, kde je tá sloboda prejavu vlastných názorov?

„Jak našel inspiraci P. Janda z Olympiku…“ jednoducho, žil tu, chodil medzi ľudí, rozprával sa s nimi, počúval ich, kládol veľakrát otázky, na ktoré sa veľakrát odpovedalo mlčaním, klopením očí, či odchodom.

Taky se ptám a doufám v odpověď: Dokdy zde budeme muset trpět přízemní otázky a odpovědi?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Třeba dozrál do stavu vědomí, že odpověďi najde pouze v sobě, nikde jinde. Nikde! A tím se inspiroval.
To byl jenom pokus o vtipnou odpověď ..hehe.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Kepler: Daný uživatel již dnes obdržel maximální počet hodnocení. Nemůžu ti dát už boda, tak promiň. Mě je vcelku jedno co si o mě myslíš, ale obdivuji tvou upřímnost. :) I tak ti odpouštím. Dneska mě to vedro moří a tak se chovám jako spratek :) :D. Třeba mi taky promineš. Já se opět dostanu do normálu za nějaký čas a budu při zemi.

před 2866 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Tvůj bod by nebyl na místě. Ty se dávají jen za užitečnou, nebo vtipnou odpověď. Snažil jsem se ti pomoci, ale je to jako prdět do varhan.

před 2866 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Dobře, tak já si to zkusím vzít k srdci. Holt zkouším, co tu jde a nejde. Experimentuju. Nesnažím se to tu ani postavit vzhůru nohama. Nevím. Lidi na to prostě nejsou zvědavý a každý má vlastních starostí až nad hlavu. Nikdo nepodpoří nic bláznivého, aby sám nevypadal jako on. V tomhle jsem svůj a nevadí mě se občas pořádně schodit nebo ponížit. :) Je to zkušenost. V jádru však nejsem takový nevyzptytatelný jak se může zdát. Podívej já tu posílal otázky už někdy před rokem pár měsíců a choval jsem se naprosto vzorně bez problému. Mám rád výzvu, změny a tak. Těžko se to vysvětluje a asi i chápe a nedivil bych se kdybys mě měl za zmatenýho hňupa, co neví co chce. To že si mě zkusil pomoci mě moc těší. Kdybych mohl s někým odsud zajít na pivo na pokec, tak s tebou. Uff kecám a kecám. :) V realném životě mám docela peklo a proto si někdy dělám srandu ze všeho a všech, ale to to zase jednou překonám nebo ne? :) Kdyžtak mi prosímtě napiš zprávu na profil a nemusíme to tu rozpitvávat.

před 2866 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek