Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Arkham City a GFWL

Cau, potreboval bych pomoct protoze uz ztracim nervy. Po delsi dobre jsem si nainstalovat hru Batman Arkham city, hru mam koupenou pres steam. Po nainstalovani sem zadal product key, steam vali krasne, ale pri spusteni hry sem se dostal do Games for windows live, bohuzel uz to je nakou dobu co sem gfwl pouzival a uplne sem zapomnel email se kterym sem byl u GFWL zaregistrovanej. Zalozil sem si novej ucet a myslel sem si ze nebude problem, ale ten hnus GFWL chtel opet product key, zadal sem ho ale pise ze uz tenhle key je pouzitej na jinym uctu, predpokladam, ze je to muj zapomenutej ucet. Vim ze treba u GTA IV se product key pri odinstalovani hry vymaze, a ja muzu pouzit ten klic kdykoliv na jakemkoliv jinem uctu, tak proc to neni stejny i tady. Pamatuju si muj GAMERTAG ktery sem mel na starem ucte, kdyz se prihlasim na novej ucet, svuj starej ucet dokazu najit v pratelich, ale email tam nikde videt neni, a je to tak krasne zarizeny ze pres gamertag se prihlasit nejde. Nezna nekdo nakej zpusob jak se pres gamertag da zjistit email pro prihlaseni? nebo moznost aby se nejak muj product key u toho uctu nejak zrusil a ja ho mohl pouzit znova a jinde? Prosim, cokoliv.

Předmět Autor Datum
To, ze sa odmaze kluc z uctu po odinstalacii hry pocujem prvykrat (u GTA4 to urcite nejde). Pokial s…
Michal2 21.07.2013 23:03
Michal2
Tak to je supr. Ja sem si tu p*covinu registroval kdyz este nebyla v CR podporovana, a podle navodu…
Kalda 21.07.2013 23:55
Kalda
Jo, to je má každodenní noční můra, že se mi stane něco jako tobě. Steam, Origin, GFWL, RGSC, Uplay,… poslední
GTS 22.07.2013 01:16
GTS

To, ze sa odmaze kluc z uctu po odinstalacii hry pocujem prvykrat (u GTA4 to urcite nejde). Pokial si nepamatas mail, na ktorom je ten GfWL ucet a je na nom zaregistrovany kluc, tak si bud na ten mail vzpomenies, alebo mas smolu, support ti na 100% neda mail len tak ku gamertagu. Mozes este skusit password retrieve a skusat vsetky mailove adresy, ktor mas, ta procedura ti ukaze, ci je na tej mailovej adrese vytvoreny GfWL ucet.

Tak to je supr. Ja sem si tu p*covinu registroval kdyz este nebyla v CR podporovana, a podle navodu a vseho moznyho sem si zakladal email jidne, na hotmailu nebo podobne, aby to fungovalo, takze si asi fakt nevzpomenu co to bylo. Uz me serou s temahle debilitama, dvacetkrat musim zadavat klice abych dokazal ze sem si to koupil, a efekt? uplne stejnej jako kdybych si to stahnul. Vyhozeny prachy kvuli pojebanymu microsoftu. Proc nestaci ze hru aktivuju na steamu? Pak se divej ze lidi stahujou z netu hry a nekupujou to, kdyz to je uplne na pi*u. Ja vim ze to je moje vina ze sem zapomnel udaje, ale kurva kdyz sem za to dal prachy, tak musi byt cesta jak to znova zprovoznit! Diky za odpoved a sry ze sem sprostej, ale ja uz nemuzu. Kdybych mel po ruce ty co vymysleli GFWL tak jim rozplatim tlamu.

Jo, to je má každodenní noční můra, že se mi stane něco jako tobě.
Steam, Origin, GFWL, RGSC, Uplay,... Kdo si to má sakra vše pamatovat...
Ježiš, teď jsem si vzpomněl - Battlelog, zítra se tam přihlásim, jestli jsem to ještě nezapomněl, když budu mít šťestí, tak to bude vázaný s Originem, a když ne... 3-[

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru