Avatar uživatele
meghy

Jak nejlépe hledat práci?

Jsem studentka dálkového studia a chtěla bych při tom chodit to práce nebo získat aspoň praxi ke studiu. Potřebovala bych rady, jestli se zaregistrovat na urad prace, popr. kde hledat praci..Jak se to dela, jestli se chodit ptat osobne do firem na praci nebo praxi, nebo pres jake agentry atd.. Mam problem v tom, ze mam jen maturitu na gymplu..tak si moc neverim :/ Muj zivotopis je na tom mizerne co se tyce pracovnich zkusenosti:/ Dekuji za rady

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4400 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Hledání bývá někdy dost problematické. Doporučuji využít všechny přijatelné možnosti. Nejúspěšnější bývá doporučení známých.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Pety2015

Vyzkoušejte třeba https://novitim­.cz/pozice/ jsou zde nejrůznjší pracovní nabídky.

Avatar uživatele
MacinaN

Já si myslím, že v takové situaci asi nemáte moc možností. Nejlepší bude neustále projíždět různé pracovní portály a koukat, jestli se náhodou někde neobjeví místo, kde berou i lidi bez zkušeností, případně absolventy. Občas se něco takového objeví. Jestli můžu mít jeden tip, tak za sebe můžu doporučit třeba tento pracovní portál: https://www.hit­prace.cz/ Právě přes ten jsem si našla práci já.

před 1808 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Ahoj. Před několika lety jsem byl ve velmi podobné situaci. Práci jsem se snažil najít různě – přes úřad práce, jobs.cz atd, ale stále nic. Štěstí se na mě usmálo až po nějaké době, kdy se mi podařilo práci najít přes https://www.a­irjobs.cz/ Určitě doporučuji mrknout, protože těch nabídek tam mají opravdu hodně.

před 2115 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
meghy

Jak to je se zdravotním a sociálním – budu si ho muset sama platit, pokud studuji kombinovane (mam status studenta, ale nejsem prezencni student) ?

před 4399 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1835 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek