Avatar uživatele
janek66

Jak nejlíp zkrátit smaltovaný plech na pečení (ustřihnout, uřezat?) aby se odlouplo co nejméně smaltu?

Potřebuji ho dát do trouby krbových kamen která má nestandardní rozměry a je natřena jen vypalovací barvou.Bude sloužit jen jako ochrana při přetečení jídla z nádob tam ohřívaných.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, fcoop, Pájo, Vbaburek před 4589 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
greycell

uřezat úhlovou bruskou s velmi tenkým kotoučem, např. 0,8mm, a udržovat řeznou výseč na minimu. Snažit se nepřehřát plech. Rysku řezu nepřelepovat kvalitní páskou.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
fcoop

Babo raď. Zkusil bych to na nějakém jiném plechu,pak by se vidělo.Při řezání je větší šance poškodit smalt.Asi stříhat,ale než to pižlat nůžkama,tak radši v dílně,pokud je možnost – pákovkama.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek