Avatar uživatele
SpiderRoy

Jak nejlípe koupit auto ze zahraničí?

Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli už někdo má zkušenosti s kupováním auta z Německa.CHtěl bych vědět co všechno je potřeba udělat apod.Jak si můžu změnit SPZ na CZ nebo jestli můžu jezdit na německých SPZ a jezdit na STK zde do CZ.Díval jsem se na www.mobile.de a odtamať bych si chtěl vybrat.Proto potřebuju vědět co všechno vzít s sebou.Poraď­te.Děkuji

Zajímavá 0 před 4371 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
terry

Sama bych se do toho nepouštěla.
Ale co jezdím s autem do servisu, vím, že už pro několik zákazníků auto přivezli. Už mají své kontakty a auta by také mohla být ve slušném stavu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
vronk

tady si to pročti http://www.oje­teauto.cz/clan­ky/nakup-ojeteho-vozidla-ze-zahranici-471/ a koukni na jejich další články, dozvíš se tam tam další info, co by se ti mohlo hodit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
KrystofM

Taky bych do toho sám nešel, jeden Brněnský autosalon dováží všechny auta ze zrahraničí, myslím že by si se mohl mrknout. Jmenuje se Auto-story

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
karelpolak19

Ahoj, to samé sem řešil před rokem a nakonec jsem se na to vyprdnul a nechal si to udělat od profíků. Jak už tu někdo psal auto-story z Brna mi pomohli vybrat vw, které se i líbilo. Dovezli, předvedli, vzali mě na testovací jízdu a ještě mi zařídili úvěr u home credit – za ten rok auto úplně v pohodě, takže vřele doporučím si to ulehčit a nechat na profíky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
vronk

tak co, už víš jak vše vyřídit?

před 4337 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Auta a doprava