Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak obejít safe mode

Zdravim,

mám zvláštní dotaz. Na vysokou školu kam chodim, píšeme testy na počítačích a obecně na nich probíhá veškerá výuka skoro.
Jenže jako prevenci proti podvádění nějakej ITak v čele děkanátu zařídil, aby studenti při testu nemohli jít na google a hledat odpovědi.
Takže: v moment, kdy se má začít psát test, profesor zavolá ze třídy na centrálu, odkud restartujou všech 30 počítačů v daný učebně.
Ty následně naběhnou v safe modu, kde nejde téměř nic. Člověk si otevře pouze školní stránky (ještě k tomu přes IE), a vše ostatní je bloknutý.
Nejde otevřít ani malování, kalkulačka, skoro nic prostě.

Můj dotaz zní: Jde tohle nějakym fíglem obejít?

PS: Nechci to ani tak vědět ze "studijíních" důvodů :-):-) jako spíš ze zvědavosti. Nebudu lhát, samozřejmě mě láká ta představa, že ten safe mode obejdu.

Díky za info

Předmět Autor Datum
Moje odporucanie je prestat chodit na taktuto vysoku skolu. Co to je preboha za iteckarov tam? Na to… poslední
fleg 03.04.2013 23:37
fleg

Moje odporucanie je prestat chodit na taktuto vysoku skolu. Co to je preboha za iteckarov tam? Na to, aby som vam zablokoval internet a povolil len internet nepotrebujem predsa nudzovy rezim.
Cely popis je divny, podla mna sa nejdna o safe mod, navyse to co pozadujem sa da zariadit uplne inak. Moj tip je, ze vam tam pustia nejaky sand box.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru