Avatar uživatele
tekkera

Jak odpomoci od nevolnosti v těhotenství když cokoliv sním tak hned vyvracím?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3761 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Vydrž – jde o přechodný stav organismu ´zmateného´ nezvyklým fyzickým stavem (těhotenstvím), to přejde.
Zanedlouho budeš zase schopna sníst cokoli a v ´běžně´ neuvěřitelných kombinacích.
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Těhotenská nevolnost je prostě už taková a jediná existující medicína na ni je vydržet to. Mohu ti doporučit pouze to, co na „žaludek na vodě“ nejvíc zabíralo mně. Zkus nasucho žvýkat obyčejné rohlíky. Budou-li den staré, tak je to ještě lepší.
Tohle mi dokázalo v žaludku vydržet při jakýchkoliv žaludečních nebo střevních potížích (nejen v těhotenství). Bylo to spolehlivější než dietní suchary. Rozhodně mi ale nevyhovovalo pití hořkého černého čaje, který má také proti nevolnostem pomáhat. Rohlíky jez opravdu samotné a ničím je nezapíjej. Pij až za půl hodiny nebo hodinu po jídle.
Máš jistotu, že trvat celé těhotenství to určitě nebude.
Přeji ti, aby se to brzy upravilo. Hodně štěstí a zdraví Tobě i miminku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Krakis

Používat antikoncepci… 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
krabiceodbot

Taky jsem si tím prošla, v 1. těhotenství jsem na počátku zhubla 6 kg než jsem začla přibírat. Trvalo to do 5 měsíce, denodenní žaludek na vodě, nemohla jsem nic jíst…Na nevolnosti by měl pomáhat zázvor… Každý si ale najde sám úlevové potraviny, které je schopen po malých kouscích do sebe dostat…Nic netrvá věčně. Vydržte!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
michal192009

Milá?!šárko (tekkero)
Když teď řešíš takovéhle potíže co kdybis vyřesila svoje skoro 5 let staré dluhy?!ty stále rostou …jak můžeš být teď těhotná když jsi před 5ti lety umírala na rakovinu děložního čípku?? Postarej se laskavě o ten dluh co jsi udělala mojim jménem dluh stále roste a já se o něj opravdu starat nebudu ještě jednou to pújde k soudu a dlužíš minimálně stotisíc..příště si k citovýmu vydírání vyber někoho hloupějšího !!obvinovat mě člověka kterej tě tehdy miloval že moju za tvou neexistujicí smrtelnou nemoc opravdz není normální!!!!

před 3688 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Rodina a vztahy