Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Asi dožívá ADSL modem LevelOne WBR-3601

Dobrý den, už delší dobu se mi doma trochu rozpadá internet, mám internet od O2 a občas mi padá. Myslím si však, že to nebude providerem, ale asi tím modemem, protože mu jsou už 4 roky a vždy když mi spadne internet, tak začne nejdřív blikat kontrolka na WiFi a a pak přestane svítit kontrolka Internet a pak začne blikat DSL a už nejde nic, nechce to ani zpět naskočit a občas se musí i vypnout modem ze zásuvky, aby opět naskočil. Myslíte že to může být tím modemem??? Kdyby ano, navrhňete mi nějakou náhradu a pokud možno lepší, protože tento mi nepokryje celý byt wifi... Moc děkuji za rady a přeji příjemný den.

Předmět Autor Datum
Zkus vyměnit nejprve jen zdroj routeru.
touchwood 30.07.2013 05:16
touchwood
Uvidím a dám vědět :D a díky.
koala3 30.07.2013 05:18
koala3
Zdravím rádcové, tak jsem dal ten zdroj jiný, nebyl nový, ale stejně to pomohlo jen asi na 3 dny. Od…
koala3 06.08.2013 04:59
koala3
pokud chceš nový router, tak není problém jej koupit. Jen upozorňuji, že něco jako "silnější dosah w…
touchwood 06.08.2013 06:26
touchwood
Díky ti za rady, tyhle sem zrovna prohlížel a ten "mimoň" mi taky padl do oka. Nevím jestli hned bud… poslední
koala3 08.08.2013 04:43
koala3

Zdravím rádcové, tak jsem dal ten zdroj jiný, nebyl nový, ale stejně to pomohlo jen asi na 3 dny. Od té doby mi internet zase padá, ne tak jako před tím, ale často a ještě se ztrácí dosah wifi. Mám pocit, že ten modem odchátí do křemíkového nebe, tak vás prosím, co by bylo jeho nejlepší náhradou??? Měl bych představu nějaký TP-Link s větším dosahen wifi, než měl tento, tak mi prosím poraďte.:-) Děkuji a přeji příjemný den.

pokud chceš nový router, tak není problém jej koupit. Jen upozorňuji, že něco jako "silnější dosah wifi" je hodně iluzorní věc - vysílací výkon je limitován zákonem a "silnější" anténa zase může paradoxně příjem signálu zhoršit, protože bude mít větší zisk i na šumu a odrazech.

Z tplinků máš na výběr dva: https://www.alza.cz/search.htm?exps=adsl#f&pg=1&pr od=2756&po=1

Bral bych ten MIMOňský, tj. se dvěma anténami.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru