Avatar uživatele
Miroslavst

Asi si za to může sám. Nemyslíte?

Zajímalo by mě přátelé, kolik peněz vozíte u sebe při cestě autem? A pokud jedete něco koupit a máte už u sebe nějakou tu sumu, myslím, že asi nemáte tu potřebu jen tak zastavovat někde a vzdalovat se od auta. Myslíte si, že si za to může sám nebo ne?

http://www.no­vinky.cz/krimi/202817-zlodeji-na-d1-ukradli-auto-ridic-v-nem-mel-pet-milionu-korun.html

Já normálně vozím miliony v autě a zastavuju úplně všude, třeba na benzínkách a jdu se třeba vychc… a nechávám prachy bez dozoru v autě :D

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, BEAES před 5070 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kvikal

Copak v dnešní době jde jen tak vylézt z bytu bez peněz ? Vždycky u sebe nějaké mám (samozřejmě že ne 5 mil Kč ale nějaké drobné se vždycky hodí). A samozřejmě si za to ten muž může sám. Měl počítat s tím, že zločin číhá na každém rohu. I když na druhou stranu má přijít „jen“ o peníze a auto nebo si je vzít sebou a během loupeže být „odprásknut“ ??

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Někteří lidé jsou těžce uvěřitelní.Viděl jsem scénu,mezi manželi,kdy on s ohromením zjistil,že si ona nechala ukrást v Tescu kabelku s výplatami pro zaměstnance jenom proto,že ji nechala viset bez dozoru na vozíku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
fortin

Bohužel, to je mě líto Miroslave. Kdo za to může – špatná otázka. Za to může náš systém, protože někdo chce moc a někdo moc nechce. Kdo se klátí pod tíhou Eur nebo milionů, myslí jinak.
Á propó, pod jakým jménem diskutuješ k článkům na Novinkách?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

Já u sebe Miroslave vozím málo peněz jinak veškeré peníze mám na kartě takže když si chci něco koupit tak převážně platím kartou.Tvůj článek jsem četla a můžu k tomu jen dodat že si skutečně za to může sám kdyby si auto zamkl nic takového se mu stát nemuselo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jahoda

Já vozím s sebou v peněžence cca od 2000Kč výše. Jinak, stejně jako Panenka, mám u sebe platební kartu. Jelikož chodím nakupovat do velkých obchoďáků a supermarketů kde mi kartu přijmou bez problémů, platím s ní 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Klarisa

já nejezdím autem ale v autobuse mám tak maximálně pár stovek a když vyberu 1× za měsíc tak i pár tisícovek a to mám strach,že je ztratím,momentálně jsem švorc,tak půjdu zítra pěšky do města 5km,abych vybrala peníze,jestli teda budou,pak budu muset zas zpátky pešky když nebudou.ale možná nějaké peníze najdu po cestě jako občas se mi stává:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vecernice

Tolik peněz jsem ještě neviděla a ani neuvidím.Někdy vozím do banky,nebo na nákupy docelá velké obnosy,ale určitě bych je nenechala v autě.Kdyby mě je chtěl někdo sebrat,tak by mě asi musel zabít.Ale kdo ví-dneska jsou různí koumáci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
martina1

4lánek jsem nečetla,ale myslím,že se tímto způsobem perou špinavé peníze a vše je dopředu dohodnuté.Jelikož stavíme a na pile kam jezdíme chtějí pouze hotovost,tak jsem jednou jela se 150tis,zavřenými v náprsní kapse u bundy a připadala si jako blázen.Furt jsem si myslela jestli mě někdo nesleduje a nechce přepadnout:-)Ulevilo se mi,když jsem fakturu zaplatila a jela domu.Jinak běžně vozím tak 200Kč a platební kartu.Jsem bordelář a už se miněkolikrát stalo,že jsem peněženku zapoměla třeba na střeše auta,tak aby nebyly ztráty tak veliké.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nabubindes

když mněl 5mega… možná kdyby mněl 10mega tak by o ně taky přišel, ale to ho nenapadlo??? a mněl je? papír snese všechno obzvláště, když chce někdo někoho třeba okrást. si člověk nevybere, někdo nemá třeba zrovna co do „huby“ a jeho okradli, to nasere

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek