• 1000 nejpouzivanejsich slov - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: 1000 nejpouzivanejsich slov. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - 1000 nejpouzivanejsich slov

  • Koupili byste si kredit v akci za 200 Korun za 300 v hodnotě 1000 Kč?



    Další informace


  • Kdyz nekdo napise do podaciho listku napriklad 1000 kc udany ceny znamena to ze tu udanou cenu musim zaplatit ?



    Další informace


  • Jak sehnat zátku DN 80-hrubý závit na 1000 l nádrž na dešťovou vodu v brně a okolí?



    Další informace


  • Samsung ST-1000



    Další informace


  • Jde z 1000 Kč udělat za rok milión?



    Další informace


  • Jakou ukulele do cca 1000 Kč?

    Ahoj, chci si koupit a začít hrát na ukulele, ale absolutně nevím jakou vybrat - nemusí být nutně nová, hlavně ať je funkční, dobře hraje, a má slušnou životnost (a nějakou kvalitu). Zhruba za 1000 Kč. Díky za odpovědi.)

    Další informace


  • Jak přibrat zdravě s příjmem 1000-900-850 kcal?

    Ahoj, chtěla bych se zeptat: Je mi 13 let, měřím 173 cm, vážím 45,5kg. Byla jsem u doktorky, která mi řekla, že musím už jíst 5krát denně a musím to do října vytáhnout aspoň na těch 49 kg. Musim si zapisovat do bloku všechno, co jsem snědla. Já si to ještě zapisuju do kalorickýchtabulek.cz, vim, že sem malá a že bych to teď neměla vůbec řešit, ale musím.

    Další informace


  • Jak se jmenuje kniha/slovník českých sprostých slov ze středověku. Asi před deseti lety jsem ji viděla v antikvariátu.

    Formát asi A4, asi 3cm tlustá.

    Další informace


    Co si myslíte o používání sprostých slov v rozhlase ?

    Každý jistě ví, na co narážím... Cílem této otázky je zjistit názor lidí na otázku, nikoli prezidenta. Vzhledem k tomu, že toto je dost ožehavé téma, žádám všechny diskutující aby mluvili zaa): k tématub): slušně

    Další informace


    Aľebo život, aľebo peniaze? Kdo je autorem těchto slov?

    Moravské přísloví říká: Odvaha med pije, ale pouta si vyslouží. Hrdina četných lidových písní a pověstísi je vysloužil. Jeho osud inspiroval díla mnohých básníků, dramatiků, malířů i hudebníků. Narodil se 25. ledna v 17. st. ve slovenské obci. V blízkosti této rodné obce jsou po tomto hrdinovy pojmenovány diery , které se staly turistickou atrakcí.Jak se jmenuje jeho rodná obec a místo v Malé Fatře, kde se hrdina se svými kamarády pohyboval.

    Další informace


  • Poradit s koupí HDD do 1000,- Kč (min. 80GB)



    Další informace


    Nejlepší meteostanice do 1000,-



    Další informace


  • kolik stojí kolková známka potřebná k rozvodu? 1000 nebo 2000 Kč??

    Soudní poplatek za návrh na rozvod manželství činí aktuálně 2.000,- Kč, obvykle hradí přímo klient (kolek lze zakoupit na poště). a href"http://www.judrkazda.cz/clanky/rozvod-manzelstvi" rel"nofollow" http://www.judrkazda.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Potřebuji sečíst všechna čísla od 1 do 1000 vynásobené 0.02, je na to nějaký systém?

    Ano, a nepotřebuji znát žádný vzorec, nemusím mít kalkulačku, ani Excel. Stačí trocha selského rozumu.1) mám řadu 1, 2,..., 500, 501,..., 999, 10002) kolik je těch čísel? No samozřejmě, že 1000.3) teď selský rozum. Co když vytvořím dvojice 1+1000, 2+999,..., 500+501? Součet každé dvojice je 1001 a těch dvojic je 500. Čili součet celkem bude 500 * 10014) no a teď už jen zbývá si uvědomit, že krát 0,02 je stejné jako děleno 50 5) Výsledek tedy bude 500/50*1001 10*1001 10010.

    Další informace


    Jak je to z původem některých slov?

    Výrazy,které mám na mysli jsou běžné,používáme je velmi často,ale jejich původ nám uniká. Mám na mysli POPULÁRNÍ a OFICIÁLNÍ. Populární chápeme oblíbený,oficiální jako úřední,anglické výrazy office - kancelář,úřadpopular - oblíbený.Latinsky je populus národ,lid officium povinnost.Proč nepoužíváme slova v jejich původním významu jak uvádí latina?

    Další informace


    Dá se zjistit, jakou mám zásobu slov?

    Děkuji Drápovi za odpověď.:-)Já čekala nějakou solidní matematickou definici, na základě které se dopočítám, jak na tom jsem, když Annas uvádí 3000 slov ( v jedné z předchozích otázek).Jestli jsme schopni nějak podomácku určit, kolik to tak může být.

    Další informace


    Co nutí mladé, aby psali u některých slov velké písmeno, přestože se tam nepíše?

    Všiml jsem si, že u některých vět (zejména statusů na fb) píší mladí ve slovech velká písmena, přestože se tam velké písmeno nepíše.Třeba: Dnes pojedu s Miláčkem nakupovat Dárky. Už aby bylo Pondělí. Se Strejdou těsně před večeří.Že by to mělo spojitost s výukou angličtiny?

    Další informace


  • FIFA 13 a gamepad Saitek Ps 1000



    Další informace


  • 1000 nejpouzivanejsich slov



    Další informace


    pár termínů (cizích slov) z biologie ke každému jen pár slov (pro představu co to zamenemá)

    trachejšrouboviceoboupohlavníjehnědovité květenstvísvětlo(stíno) milnésemeníkklubíčko z latyrumištěbezobalné květylužní lesyběloplstnatýremízkysmáčklé řapíky(osiky)nitky (tyčinek)idioblastymyrosinázasilicehypokotylová hlízavše k tématu dvouděložných rostlin . vím že toho je moc ale je to tak 1třetina z termínů které sem hledala

    Další informace