• A jíte klasický bramborový salát s řízkem z kapra, - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: A jíte klasický bramborový salát s řízkem z kapra,. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - A jíte klasický bramborový salát s řízkem z kapra,

  • Všimli jste si v TV, rozhlase či tisku spojení slovní salát? Co za něj považujete?



    Další informace


    Můžu ji bez obav sníst?Koupila jsem dnes v Lídlu salát.okurku,bylo tam napsaný,že je z Itálie.



    Další informace


    Která paprika vám nejvíce chutná? Kterou jíte nejčastěji?



    Další informace


    Jíte prošlé potraviny?



    Další informace


    Jíte okurky?



    Další informace


    Jíte na Vánoce kapří řízky?



    Další informace


    Hledám pořad jste to co jíte



    Další informace


  • Zálivka na hlávkový salát-máte svůj vymazlený recept?

    Já nejraději používám sypkou. Je to směs a zamíchá se do bílého jogurtu. Takže se jmenuje jogurtová - nevím od koho, doma mrknu a písnu.Hlávkový salát mám nejraději pouze poskládané listy na talíři, obložená vejcem na plátky na tvrdo + třeba ředkvičky apod a pokapaný více či méně mlékem zředěnou tatarkou.Rychlé, jednoduché a chutné.

    Další informace


    Vyplatí se odstranit šupiny z mrtvého kapra ručně bez nože?

    Nebo je to naprosto zbytečně náročné a zdlouhavé? Bez nože by teoreticky mohla na kaprovy zbýt vrstva kůže.

    Další informace


    Teď jsem dostal kapra. Znáte nějaký dobrý, rychlý recept - kromě podkůvek?

    Vynechám očištění a porcování.Pro mne je nejlepší úprava,máslo,sůl,drcený kmín,a šup stím na pánev. Přeji dobrou chuť,při jakékoliv úpravě.

    Další informace


    Potřebuji se rozhodnout pro brambory na uskladnění. Existuje bramborový sommelier?

    Takový Pommes de terre dégustateur by popsal vlastnosti brambor: Brambory jsou tvrdé, mají neporušenou slupku, nejsou červivé. Jestli uvaříme brambory této Moravské odrůdy celé, bez oloupání, vaří se 3/4 hodiny. Chuť je plná, brambory přiznávají zemitost. Jsou vhodné jako příloha, nehodí se jako hlavní jídlo. Dobu vaření oloupaných rozkrájených zkrátíme na čtvrt hodiny. Chuť zůstává zachována. Poctivost této odrůdy dovolí mírné převaření, aniž by se brambory rozpadly. Světlé brambory jsou chutnější, což lze rozeznat až po uvaření.

    Další informace


    Pokud jíte na Štědrý večer bramborový salát, připravujete ho den dopředu, aby se rozležel?

    Ano, den dopředu. Má lepší chuť a je vláčnější. Dobrou chuť na Štědrý den.:-))

    Další informace


    Možná je tohle divná otázka, ale proč, když se dívám v TV na show o vaření, tak tam salát vždy míchají dvěmi...

    ...vařečkami? Mě doma na míchaní porce pro 5 osob stačí jedna vařečka, prosím o váš názor jelikož jsem tohle nikdy nechápal.

    Další informace


    Jíte (mléko,jogurty atd.) i s prošlou minimální trvanlivostí ?

    ... a bez komentáře!

    Další informace


    Jíte mořské plody? A jak je připravujete?

    Ano jím. Bohužel přípravu nevím, je to různé. Ale receptů je spousta.

    Další informace


    Jak děláte dneska kapra?

    Hledám inspiraci...-)Na kapra se chystám někdy (přes)příští týden (až opadne to ´šílenství´, zajedu si pro čerstvého na sádku) - udělám hřbetní filety (´zbytek´ do polívky) a dumám, v čem je macerovat (nejhorší na vaření je to, že se furt ´opakuju´)...

    Další informace


    Co jite k večeří?

    Dnes pivo

    Další informace


  • Jíte někdo syrový rakytník řešetlákový?

    Ty oranžové bobule ve větším množství. Není to problematické, jak to na Vás působí? Viděl jsem v TV dokumentu, že to jeden člověk utrhl a jedl.

    Další informace


  • Jíte tavené sýry?

    Dnes jsem se dozvěděl, že Češi mají největší spotřebu tavených sýrů na světě. Ale co bylo překvapení pro mě, bylo to, že vápník, který v nich je, prakticky si tělo nevezme a dokonce, že nejsou zdravé pro děti.Maminky a další, určitě se mrkněte: a href"http://jdem.cz/w56m4" rel"nofollow" http://jdem.cz/ hellip /a Budete taky překvapeni... :-)Doplňuji:Řada kvalitnějších potravin není o moc dražší. Zajímavé byly třeba citrónky do čaje - ten ksindl chemickej byl asi o 10Kč levnější, než mnohem zdravější kvalitnější citrónová šťáva z flašky. A ve finále červě vymačkané citróny se dají kolikrát koupit v akci za pakatel.Křehčené maso - podvod všech podvodů, levněji ve finále přijde dražší klasické maso.Levné limonády - plné umělých nebezpečných sladidel. Není lepší si koupit Soda Stream a dělat si sodovku z vody z vodovodu? Případně použít dobrý sirupy (ne ty laciný a light). Máte to z čerstvý vody, která není několik týdnů či měsíců stará, uchovávaná a přepravovaná kdo ví v jakých podmínkách (teplo, světlo, apod.).Čokolády - radši levné tuky nebo opravdu chutnou čokoládu, která mi za prvý bude chutnat, za durhý po ní tolik neztloustnu a za třetí není o moc dražší?Vejce - radši si koupím dvojkový, protože kolikrát jsou levnější, než ty trojkový ze slepičích koncentráků. No a poslendí dobou sleduju, že místní sedláci to nabízej skoro za stejnou cenu a maj to jedničky nebo dokonce nulky (BIO).Napodobeniny másla - není lepší si dát klasický máslo, který je zdravý a ne nějaký umě

    Další informace


    Jak jite



    Další informace