• Ahoj,mate v oblibe k priprave vareni Solamyl? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Ahoj,mate v oblibe k priprave vareni Solamyl?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Ahoj,mate v oblibe k priprave vareni Solamyl?

  • Od koho je nejvyhodnejsi odebirat elektrinu a plyn-jen na vareni?



    Další informace


    Nevíte, jakou značku hodinek nosí Jirka Babica při vaření?



    Další informace


    Máte v oblibě mnemotechnické pomůcky?



    Další informace


    Mrtvolny zapach masa pri vareni



    Další informace


  • Neznáte přípravek na smytí lepkavého spreje proti kunám z motorového prostoru??



    Další informace


  • Návod na vaření v el.tlakovém hrnci Concept T



    Další informace


    Jak lehce vyčistit nádobu zabarvenou při vaření kukuřice ?



    Další informace


  • Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo SG Ace. Mam paměťovou kartu 4GB, ale některé věci stažené z Google play se



    Další informace


  • koupil sem kilo medu za 30 korun a na sklenici stojí výhradně na vaření, pečení,...

    umřu, když s ním budu sladit čaj? co to je za med a co mi hrozí když bych jej normálně lžičkou snědl?

    Další informace


    Peceni,vareni,smazeni

    Cemu davate vetsi prednost v uprave jidla,klasicka trouba plynova,elektricka ci horkovzdusna.

    Další informace


    Lze použít melasu pro zvířata i při vaření piva ?

    Lze použít melasu pro zvířata, jako je například tato ( a href"http://www.mrazagro.cz/e-shop/2142.html))" rel"nofollow" http://www.mrazagro.cz/ hellip /a i jako ingredienci při vaření domácího piva ?Doplňuji:Základ je samozřejmě ječmen, ale melasa do porteru anglického typu zkrátka patří, tudíž bych ocenil, kdybyste se zdrželi těch rozumů a radši mi odpověděli na moji původní otázku, zda se ty typy melasy nějak liší.Děkuji.

    Další informace


    Kdy nejpozději po přípravě je potřeba vypít zelený čaj, aby nezkysl?

    Zapomněla jsem ho doma, v termosce, druhý den se nedal pít. Byl kyselý jak šťovík.Byl slazený stevií, tak nevím, jestli to bylo čajem nebo rostlinouČaj - Lipton, s květy pomerančovníku. Pyramidové sáčky.Díky.Ve stejný den jsem doma zapomněla i instantní zeleninovou polévku, pridávám proteinový prášek, vlákninu v prášku a matcha tea.Dělám si to do auta, když se nestíhám nasnídat.A zkyslo, nebo zkvasilo, to taky.Může to být známka toho, že to je z přírodních zdrojů bez konzervantů?

    Další informace


    Jaký používáte bylinky k vaření a jestli sušené nebo čerstvé?

    Od tý doby, co si mamka založila bylinkovou zahrádku, jsem na nich absolutně závislá - se sušenejma to je nesrovnatelný. Čerstvý oregano, rozmarýn, šalvěj... a do pití mátu nebo meduňku. Taková sýrová omáčka na těstoviny s oreganem a rozmarýnem je naprostá slast... :o)

    Další informace


    Jak moc nabyde při vaření celá pohánka - jako rýže, víc? Chutí se dá k něčemu přirovnat?

    Jsem ji ještě nejedl,chci vyzkoušet..Doplňuji:Prosím, ne recepty, umím je najít -) Spíše vlastní praktickou zkušenost

    Další informace


    Hledám recept na omáčku. Moje babička jí říkávala šenkýř vím že je v ní lečo a solamyl. Předem děkuji za pomoc

    Mám silné obavy, že to bude jen název receptu v kuchařce tvé babičky, čili nic oficiální, co by třeba vařila -iv- nebo někdo jiný. :-)

    Další informace


    Dá se při pečení (vaření) požívat nepřímá úměra k výpočtu doby pečení (vaření)?

    Když se má něco péct 10 minut na 150 °C, docílí se stejného výsledku za 6 minut při 250 °C?Teoreticky by to šlo, ale prakticky jsem to nezkoušel. :DDD

    Další informace


    Co můžu dělat špatně při přípravě černého čaje?

    Chystám si často černý čaj vždy z nového sáčku nemám v čaji dlouho lžíci, dávám vařit vždy novou vodu. Ale přesto má čaj většinou takovou jakousi špatnou chuť. Výjimečně má chuť skvělou, ale já netuším, čím to může být, používám přitom tu samou vodu. Poradíte prosím, čím to může být a jak uvařit dobrý čaj? Dnes jsem si třeba dělal sypaný čaj a výsledek taky velmi špatný. Nekupuji levné čaje, spíše s průměrnou nebo mírně nadprůměrnou cenou.

    Další informace


    Co je to pohanka? Používá se k vaření.

    Pohanka je znovu objevovanou potravinou, která v kuchyni našich babiček byla docela běžná. Je chutná i zdravá, poskytuje užitečné a zdraví prospěšné látky v té nejlepší formě. Hodí se k přípravě polévek, kaší, pomazánek, rizot, lívanců, jako příloha. A můžete ji i snadno pěstovat.Pohanka jedlá (Fagopyrum esculentum) je až metr vysoká vzpřímená jednoletá rostlina. Nepatří botanicky mezi obiloviny, ale je spřízněna se šťovíkem a s rebarborou. Pochází pravděpodobně z Číny. Dnes se ve velkém rozsahu pěstuje v USA, v Kanadě, ve Francii, v Rusku i na Ukrajině, kde je jako „greška“ velice oblíbená. Když pohankou obohatíme i svoji kuchyni, rozhodně neprohloupíme!

    Další informace


  • Ahoj,máte někdo dobré zkušenosti s weby na různé slevy,víkendové pobyty, zboží, kadeřník, kosmetika aj.?

    Pokud ano, prosím nějaké odkazy. Děkuji, Janamalelansun@seznam.cz

    Další informace


  • můj osumnáctiletej přítel přítel mi vždy po ránu psal ahoj lásko a tetkon mi najednou už píše jen ahoj

    mám si myslet něco špatnýho ? poradte prosím

    Další informace