| | Proč je Jiří Babica považován za tomato mága?Při procházení netu jsem našla, že Babica používal nekvalitní protlak, téměř do každého jídla, všelijak kombinoval.Když projdete jeho recepty, téměř ve všech je rajčatový protlak, ale ten z běžného obchodu, který vlastně ani pravým protlakem není.Takže vlastně kouzlí, čaruje s nekvalitními výrobky z rajčat jako mág.V diskuzích na jeho použití protlaku jsou narážky. Zadala jsem do vyhledávače Babica a rajský protlak. Najdete všude. a href"https://www.google.cz/search?clientfirefox-b dcr0 qBabica+a+rajský+protlak spell1 saX ved0ahUKEw" rel"nofollow" https://www.google.cz/ hellip /a Pohlreich kritizuje Babicu za používání protlaku nebo kečupu., i když nevysvětlí proč. Jiří Babica se s ničím nemaže, je to vrah dobré chutí. . a href"https://www.lidovky.cz/jiri-babica-pry-vari-pro-normalni-lidi-je-vrahem-dobre-chuti-p4d-/dobra-chut.aspx?cA100416_122336_dobra-chut_tai" rel"nofollow" https://www.lidovky.cz/ hellip /a
Další informace
|