Bramborové těsto - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Bramborové těsto. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Pokud uloupnu špičku z rohlíku, lze ten kousek považovat stále za rohlík nebo jen za tuhé těsto?Další informace |
Vánoční výzdoba-slané těsto.Další informace |
Gumové těsto na perníkyDalší informace |
Znate nekdo nejakej vylepsenej recept na bramborove placky?znate nekdo nejakej vylepsenej recept na bramborove placky?Další informace |
Zkoušeli jste zadělat těsto s majonézou?Dneska mi jedna paní říkala, že používá neochucenou majonézu jako základ do třeného těsta. O kynutém na koblihy už jsem slyšela, ale na bábovku?Nebráním se žádné zajímavé novince - btw, jsou to našlehané žloutky s olejem, tak asi, proč ne...Znáte to někdo? Je to dobré?Případně - Kolik jí dát, aby to nebylo moc mastné?Doplňuji:To, co píše Sůwa je přesně to, na co jsem myslela, tam ta přidaná vejce nejsou. Mě se právě další vajíčka k té majonéze zdála už moc. Zkusím to, a díky všem:-)Další informace |
V čem se těsto na dalamánky liší od těsta na jiné pečivo?Mám na mysli hlavně bílého. Má výrazně jinou chuť.Další informace |
Plněné bramborové knedlíky... v mikrovlnce ?Dobrý den,nějak mi to nejde domyslet v čem mám ty plněné bramborové knedlíky zahřát. Jsou už hotové koupené z obchodu ale nevím jestli je dát vařit do hrnce s vodou a nebo jenom do mikrovlnky. Ps. co se k těmto knedlíkům hodí nejlépe přikusovat ? tj. hranolky nebo americké brambory,případně něco jiného ?Další informace |
Můžu nechat těsto s práškem do pečiva přes noc v lednici?? Změní těsto svojí chuť a bude buchta stejně dobrá?? díkyPokud se nemýlím, tak ne. Těsto s PRDOPEČ je nutno rychle sdělat. Prášek do pečiva nadělá bublinky. Pokud to necháš být, bublinky utečou.Další informace |
Mohu dát těsto na Pizzu do mražáku?Potřebovala bych si předpřipravit těsto na pizzu. Má někdo zkušenost dát ho do mražáku? Pokud ano, tak až po vykynutí, nebo se musí až po vytažení nechat vykynout, pokud to jde?Další informace |
Koupili jsme hotové LINECKÉ TĚSTO-KOKOSOVÉ a nevíme co se s toho dá dělat za cukroví.Nevíte nějaký?Děkuji....:Dno... tak nejspíš linecké cukroví... takové ty kolečka, kytičky, srdíčka a bůhvíco spojené marmeládou...Další informace |
Kolik lístků má listové těsto?Bez mučení přiznávám, že mě inspiroval dnešní Blesk:-)Zaujalo mě to proto, že to těsto je věc poměrně běžná, ale nikdy mě nenapadlo uvažovat o počtu vrstev.Další informace |
Kde nechat kynout těsto, když se zrovna netopí?Pokud dám těsto pod utěrkou na přímé slunce, zkazí se?Další informace |
Jak zachovat bramborákové těsto cca. 2-5dní, aby mi brambory nezčernaly?Z nastrouhaných brambor vymačkat vodu a přidává se mlíko,aby brambory nezčernaly působením vzduchu,ale teda fakt nevím,jestli vydrží tak dlouho.Další informace |
Jak se nazývá těsto, které je v buchtě, bábovce atd. a začíná na F?Nezmýlil jste se?Znám plundrové těsto,. těsto kynuté, několikrát překládané. Někde se možná používá i název flundrové.Možná se písmeno f nářečně obměnilo - plundra i flundra - nejde jen o název těsta - spisovnost x nespisovnosti - koláč x hanlivě běhna -Nebo těsto na frgál, ale to je těsto kynuté. Stejně jako jiné kynuté těsto, kde se používá droždí.Další informace |
Jak dlouho mám nechat kynout těsto na drobné houstičky ?Vykynute testo,poznas tehdy kdyz prstem udelas dulek a dulek se vrati do puvodniho stavu.To je nejdnodusi zpusob,jak poznat vykynuti testa.Další informace |
Dá se něco uvařit z kombinace brambory/bramborové noky a brokolice,či mrkev + případně něco dalšiho?dušená mrkev + bramborDalší informace |
Dají se zmrazit uvařené bramborové halušky?Nějak jich nadbylo. Jestli se dají zmrazit jak dlouho vydrží v mrazáku?Další informace |
Můžu vlastnit v ČR bramborové dělo?Můžu vlastnit v České republice bramborové dělo ? popřípadě jak je to se střelbou ?Doplňuji: a href"http://youtu.be/7ZzYCbnlAx8" rel"nofollow" http://youtu.be/ hellip /aDalší informace |
Bramborove nate a na nich kulickyDalší informace |
Proč byl zvolen název Dým bramborové natě pro film s R. Hrušínským z roku 1976?Ona se nějak pálila bramborová nať? Co si pamatuji, tak pokud jsme za mlada chtěli brambory z pole udělat v popelu ohniště, tak jsme je tam dali bez natě. Nebo, že by se pálila, aby se jakoby zahladily stopy po krádeži a v poli nezůstala jen ta zbylá nať? :) Nebo už tam nať nebyla? Sakra já si to moc nepatuju, ale vím, že ty teplý černý brambory pak byly zevnitř moc dobrý.Další informace |
|